Η ΟΙΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 4 ΧΩΡΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

  Τα πέντε ομορφότερα χωριά της Ελλάδας αναδεικνύει σε δημοσίευμά της η ινδονησιακή εφημερίδα Travel dream.  H Οία κατατάσσεται στην πρώτη θέση αλλά για τα υπόλοιπα χωριά υπάρχουν εκπλήξεις. όπως για παράδειγμα το χωριό Καταστάρι της Ζακύνθου. Οι Αρχάνες,  το Γύθειο και ο Άσσος της Κεφαλλονιάς. 

 

  “Η Ελλάδα, μια χώρα που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της ευρωπαϊκής ηπείρου, έχει πανέμορφη   θάλασσα. Λόγω της γοητείας της, πολλές ταινίες και σήριαλ χρησιμοποιούν την ελληνική αυτή περιοχή ως τόπο λήψης.

 

  Ο πολιτισμός στην Ελλάδα είναι γνωστός, και ένας από τους παλαιότερους πολιτισμούς στην Ευρώπη. Υπάρχουν ακόμα πολλά αρχαία ιστορικά κτίρια που στέκονται σταθερά διακοσμημένα μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που δεν είναι λιγότερο γοητευτικό.

 

Ορισμένα από αυτά τα αξιοθέατα βρίσκονται σε παράκτιες και ορεινές περιοχές. Υπάρχουν τουριστικά χωριά που είναι εικόνες του ελληνικού τουρισμού. Ένας από αυτούς, η περιοχή της Σαντορίνης, γνωστή ως ένα ρομαντικό μέρος για να περάσετε το μήνα του μέλιτος σας.

 

Εκτός από την περιοχή της Σαντορίνης, υπάρχουν και πολλά άλλα τουριστικά χωριά που δεν έχουν λιγότερο όμορφη θέα. Όπως τα ακόλουθα πέντε τουριστικά χωριά”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *