ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

 

“Οι αγώνες των Kορασίδων στη Νάξο, μας έφεραν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μας για ένα αθλητισμό που θα προέρχεται από τη συνολική δουλειά και θα αποδεικνύει πως οι ομάδες που αποκτούν λάμψη, έχουν πίσω τους σοβαρό προγραμματισμό, αφοσιωμένους συνεργάτες και το κυριότερο: ταλαντούχους και ενθουσιώδεις αθλητές.

Οι Kορασίδες μας, έκαναν αυτό το ενθαρρυντικό βήμα. Παίζοντας σε κάθε αγώνα, με θέληση και ταλέντο. Έχοντας στο νου τους, πως στο παιχνίδι, η μεγαλύτερη νίκη, είναι η προσπάθεια και ο σεβασμός προς όλους. Γυρίζουν από τη Νάξο, με ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και με ένα αγωνιστικό μέταλλο που έδειξαν σε κάθε αγώνα, καθώς όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στο μικρό Τελικό, νίκησαν 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Φοίνικα Σύρου. Πάλεψαν όμως σε κάθε αγώνα. Έδειξαν, ένα ενθουσιώδες ταλέντο. Κέρδισαν τις καρδιές μας με την ακατάβλητη θέλησή τους.

Εμείς, η Οικογένειά τους, είμαστε ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι να στηρίζουμε πάντα την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών. Αυτά τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται εκεί, αθλούνται και καθοδηγούνται, αποτελώντας όχι μόνο το μέλλον, αλλά και τη μεγάλη μας ικανοποίηση για την αγάπη τους στο άθλημα, την εξαιρετική προσπάθειά τους και το υψηλό τους ήθος.

Αλλά, τα πάντα πρέπει να έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι η Φερενίκη Μουντάκη. Η Άρτεμις Σκορδίλη. Η Μαρίλια Κυλίκα. Οι τρεις προπονήτριές μας που εμπνέουν με το σπουδαίο αγωνιστικό παράδειγμά τους, διδάσκουν με αφοσίωση, μυούν στον αθλητισμό και μοιράζονται μαζί μας το όνειρο για μια Ομάδα- Οικογένεια. Με βάθος, ήθος, ταλέντο και αθλητικό ιδεώδες.

Μας έκαναν και μας κάνουν περήφανους”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *