Η ΚΑΛΛΙΠΥΓΟΣ Týnuš Třešničková ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

“ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ”, ΛΕΕΙ

 

 

Ξέρω. Αυτοί που διαβάζουν μόνο μακροσκελείς και εμβριθείς αναλύσεις για την  γεωπολιτική κατάσταση  και τον κορωνοϊό θα ξινίσουν λίγο. Αλλά εννοώ, να κάνω λίγο χιούμορ, από αυτή τη σελίδα. Την κυρία Týnuš Třešničková, ούτε ακουστά δεν την έχω. Αλλά αφού θυμήθηκε τις διακοπές της στη Σαντορίνη, να την κακοκαρδίσω;.

 

Γράφει μεταξύ των άλλων η ιστοσελίδα https://www.super.cz/ :

 

“Δεδομένης της δυσκολίας να φτάσετε σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών λόγω της πανδημίας κοραναϊού, η μTýnuš Třešničková (25) ταξιδεύει τουλάχιστον στις αναμνήσεις της. Η τελευταία φορά που θυμήθηκε ήταν οι διακοπές στη Σαντορίνη.

Ο κύριος ρόλος της παίζεται στην όμορφη θάλασσα, αλλά πάνω απ ‘όλα στο φόντο του νησιού. “Ονειρεύομαι αυτόν τον παράδεισο”, έγραψε σε μια φωτογραφία από το ελληνικό νησί όπου ήταν στα τέλη Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Η Týnuš προσπάθησε πρόσφατα να ποζάρει σε επαγγελματικό επίπεδο όταν η σχεδιαστής μόδας Beata Rajská την επέλεξε για το ημερολόγιό της. “Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν ανασφαλής από την αρχή από τη φωτογράφηση, γιατί δεν είμαι μοντέλο. Στο τέλος, ωστόσο, όλα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου”.

 

 

Για να μη λέτε πως η Santonews, δεν ασχολείται, με τα διεθνή νέα. Εντάξει;.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *