Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟΥ …ΧΑΣΙΣΟΚΥΝΗΓΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Ο Ρούντολφ, το σκυλάκι που οδήγησε το Λιμενικό και την Αστυνομία στην εξάρθρωση σπείρας διακίνησης χασίς, έχει τη…”δική του ιστορία”. Είναι Βελγικό Μαλινουά και γεννήθηκε στην Ουγγαρία, το 2015. Οι Ούγγροι τον είχαν ονομάσει Άντολφ (δυσώνυμη περίπτωση ονόματος), αλλά μόλις ήρθε στην Σαντορίνη, η νέα του οικογένεια, τον βάφτισε αμέσως Ρούντολφ.

Ο Ρούντολφ, ήταν ήδη αρκετά εκπαιδευμένος ως φύλακας- συνοδός. Τότε, ένας αστυνομικός, του ΑΤ Θήρας, που είναι φίλος της οικογένειας και χειριζόταν πριν εκπαιδευμένους σκύλους, διέκρινε ξεχωριστά ταλέντα στον Ρούντολφ. Το συζήτησε, με τους ανθρώπους που είχαν το σκύλο κι εκείνοι πρόθυμα δέχτηκαν να τον παραχωρήσουν ως δωρεά στο Αστυνομικό Σώμα. Δεσμεύτηκαν μάλιστα για το διάστημα που θα ολοκληρώνονταν οι διαδικασίες, να αναλάβουν οι ίδιοι τα έξοδα διατροφής και όποιας περεταίρω φαρμακευτικής αγωγής, χρειαζόταν.

Αυτό ήταν!. Ο Ρούντολφ, με τον νέο του συνοδό, έγινε…αξιωματικός και απηνής διώκτης του εγκλήματος. Οι ικανότητες αναπτύχθηκαν με την καλή εκπαίδευση, από τον έμπειρο αστυνομικό και τις απέδειξε στην πράξη. Όχι κυνηγώντας πέρδικες και τσίχλες, αλλά ανιχνεύοντας καλά κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες.

Η προσφορά, έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ευχαριστήριο έγγραφο προς τον δωρητή και οι Δημόσιες Δυνάμεις της Σαντορίνης, απέκτησαν ένα ακόμα όπλο στο κυνήγι των ναρκωτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *