Η Φ. ΓΕΝΝΗΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Η Δημοτική Οργάνωση Σαντορίνης του ΠΑΣΟΚ θέλει να ευχαριστήσει και πάλι τους πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό παρόν στις κάλπες. Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη ΝΙΚΗΣ .

Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και ειδικά στο υπεύθυνο της διαδικασίας κύριο Μάινα Ηλία , στην Εφορευτική Επιτροπή του Εκλογικού Κέντρου Θήρας την Πρόεδρο Κυρία Κουτρούλια Αλεξάνδρα, την ταμία Κυρία Πετίνη Λίτσα και την γραμματέα Δαμίγου Γερασιμίνα ».

Τα αποτελέσματα ήταν:

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΩΦΗ 103 ψήφοι

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 43 ψήφοι

ΛΕΥΚΟ 1 ψήφο

Η Δημοτική μας Οργάνωση συγχαίρει την Πρόεδρο κ. Φώφη Γενημματά για την εκλογή της και μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες θα είμαστε στο πλευρό της ,στο νέο αυτό ξεκίνημα”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Παπαδοπουλος λέει:

    Συγχαρητήρια στην κα Φώφη και σιδεροκεφαλη στην πορεία της. Είναι δυσκολος ο δρομος της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ ειδικά αυτη την εποχή που ολα αλλαζουν και μαζι με αυτες τις αλλαγες τα παλιά τζάκια της καταστροφικής πολιτικής παίρνουν δρόμο.
    Η στροφή έρχεται απο εξω γι ακομη μια φορά δυστυχώς διότι η δικη μας Ελληνική “φαντασια” δηλαδη η δημιουργική πολιτική μας σκέψη περιορίζεται ακομα στα οφιτσια…
    Οπως σε πολλούς αλλους τομείς και η πολιτική μας ωριμότητα βρίσκεται στην εποχή του μέσου που θα μας διορίσει στο δημόσιο και στην προδοτική άποψη οτι αν ξεπουλήσουμε τα πάντα σε ιδιώτες θα πάει καλά η χωρα.
    Και κάτι ακόμα η βενιζελικη πλευρά ετοιμάζει εκπλήξεις στο νεο κεντρο δεξιο σχημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *