Η ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ

 

 

 

“Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, θα εκπροσωπήσει τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά στο 13ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» στη Σίφνο, από Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου έως Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην εκπροσώπηση θα συμμετέχει ο Κυριάκος Πρέκας, λαούτο και τραγούδι και ο Αντώνης Πρέκας, βιολί.

Επίσης η Αρτεμία Δεναξά με χορευτική ομάδα του συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς. Τα γλυκά που θα παρουσιάσουμε φέτος στο φεστιβάλ θα είναι μπουσέ που θα φτιάξει η πρόεδρος του χωριού μας κυρία Ρένα Φύτρου και θα τα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ, ντοματοκεφτέδες που μας προσφέρει όπως κάθε χρόνο ο κύριος Νεκτάριος Φύτρος (Τσβέρνα Καλλίστη) και μελιτίνια προσφορά της Ένωσης Συνεταιρισμών Θήρας.

Στο περίπτερο θα προσφέρεται κρασί της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, τσικουδιά από την Κάναβα Λουκά Λιγνού και άλλα τοπικά προϊόντα. Θα δίνονται έντυπα και θα προβάλλονται ταινίες για την ανάδειξη των νησιών και της γαστρονομίας τους.

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους με την ευκαιρία του Φεστιβάλ να έρθουν για να γνωρίσουν το όμορφο νησί της Σίφνου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *