ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΗΣ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΘΗΡΑ

 

 

 

 

Φωτογραφία, του ΄Βασίλειου Νομικού

“Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η δημοτική επιχείρηση ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ), την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, ώρες 10.00 – 14.00 οργανώνουν ανοιχτή περιήγηση με σκάφος στην καλντέρα της Σαντορίνης και ξενάγηση στο Ηφαίστειο από το επιστημονικό προσωπικό του ΙΜΠΗΣ τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Η περιήγηση απευθύνεται σε κατοίκους του νησιού και η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη ωστόσο απαιτείται προηγούμενη δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης στη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. είτε τηλεφωνικά στο 2286023021 (από 9:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.) ή με e-mail στο geothira@gmail.com . Απαιτείται το ονοματεπώνυμο κάθε συμμετέχοντα, ο αριθμός των συμμετεχόντων, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (υποχρεωτικά) και email επικοινωνίας. Εάν η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιηθεί με email παρακαλείστε να αποστείλετε το σύνολο τον ονομάτων των συμμετεχόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποδεκτές έως τις 19 Οκτωβρίου 2017, ώρα 12.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν κατάλληλα παπούτσια για την ανάβαση στο Ηφαίστειο, να έχουν μαζί τους καπέλο, αντιηλιακή προστασία, νερό και σνακ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *