Site icon Santonews

“Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΕΓMΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΘΠ

 

 

Η Ένωση………………., δεν είναι «μαγαζάκι σας»

Πριν ένα μήνα, ζητήσαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Σ.Θ.Π, την έκθεση παραβάσεων που συνέταξε η Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών ,που διενήργησε έλεγχο στο δοκιμαστήριο – καθιστικό της.

Μέχρι και σήμερα, δεν μας έχει χορηγηθεί ούτε αυτό το απλό έγγραφο, για να γνωρίζουμε και μείς , ως μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Οργάνωσης, ποιες ήταν αυτές οι παραβάσεις που οδήγησαν στο κλείσιμο της επιχείρησης και αν ήταν άδικες, να διαμαρτυρηθούμε και μείς.

Με τις ενέργειές σας αυτές, δείχνετε ότι φοβάστε και γι αυτό αποφεύγετε να δώσετε αυτά τα στοιχεία-πληροφορίες, που ζητάμε εδώ και καιρό.

Το νόμιμο αυτό δικαίωμά μας, με την ιδιότητα των εκλεγμένων αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΄Ενωσης, να ζητάμε πληροφορίες για την πορεία υποθέσεών της, δεν θα το απεμπολήσουμε. Θα το υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η νοοτροπία , η Ένωση είναι «μαγαζάκι μας» και αποφασίζουμε εμείς και το δικό μας κονκλάβιο , θα σπάσει.

Το αγροτικό κίνημα, πάλεψε και παλεύει για να απαλλαγεί από τέτοιου είδους νοοτροπίες.

Εδώ και χρόνια ,αγωνίζεται για να κτίσει παραγωγικούς συνεταιρισμούς που να είναι δίπλα στους αγρότες ,ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες γι αυτούς και τις οικογένειές τους.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

Save

Save

Save

Exit mobile version