“Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ”

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Μ. ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

 

 

 

“Ξεκίνησε η μεγάλη σας μάχη ,αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα κάνατε ένα μεγάλο αγώνα κόντρα σε δυσκολίες και εμπόδια αλλά με τη φιλοδοξία να πετύχετε τους στόχους σας. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ενεργά και οι οικογένειές σας, οι οποίες εκτός από το άγχος της εισαγωγής σας σε κάποια σχολή, ήταν επιφορτισμένες και με το άγχος για το εάν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων. Αν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν όσο θα θέλανε για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Η Λαική Συσπείρωση σας εύχεται καλή επιτυχία!

Πρέπει να ξέρετε ότι ο δρόμος της ζωής , για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες είναι μακρύς και δύσκολος και δεν καθορίζεται από την επιτυχία η μια πιθανή αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκονται στα χέρια σας ό,τι και αν καταφέρετε σε αυτές τις εξετάσεις. Είστε νέοι και πρέπει να πιστέψετε ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Δύναμή σας η γνώση και η πάλη για να αλλάξει αυτός ο κόσμος.

Εφόδια στη ζωή σας ας είναι η ανθρωπιά ,η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα για να ζήσετε μια καλύτερη ζωή , αυτή που σας αξίζει και όχι αυτή που σας ετοιμάζουν. Για τη μάχη αυτή απαιτείται επιμονή και υπομονή.

Με ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία!!!! Και ας μη ξεχνάτε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτιούνται με αγώνες.

Η Λαική Συσπείρωση είναι μαζί σας σε αυτή τη μάχη που δεν είναι ούτε η τελευταία ούτε η πιο σημαντική.

Καλή δύναμη !!! Καλή επιτυχία !!!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *