“Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ” ΚΑΙ Ο Γ. ΚΑΤΣΙΠΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

ΑΦΙΕΡΩΜA ΤΟΥ ΕΧΑΜΙΝΕR, ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

“Η ελληνική φιλοξενία είναι γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Μια οικογενειακή επιχείρηση στην Σαντορίνη το ‘’ Evgenia Villas & Suites ‘’ με οικοδεσπότη τον Γιώργο Κατσίπη  μας αναλύει το μυστικό της η μεγάλη., διεθνής ιστοσελίδα Examiner και προσθέτει: “Η Ελληνική Φιλοξενία δεν διδάσκεται. Είναι πηγαία και αυθόρμητη. Έχει να κάνει πρώτα με το τι άνθρωπος είσαι. Ένας καλός οικοδεσπότης γίνεται ταυτόχρονα και καλύτερος άνθρωπος και πραγματικά το συναίσθημα είναι μοναδικό. Όσο περνούν τα χρόνια και το κάνεις καθημερινά ταυτόχρονα γινεσαι και πιο επιτυχημένος στην ζωή σου. Ο κόσμος, ειδικά ο ξένος τουρισμός το αναγνωρίζει και το εκτιμάει ιδιαίτερα περισσότερο από οτιδήποτε”.

Και ο Γιώργος Κατσίπης, προσθέτει: “. Η πιο ωραία ανάμνηση που θυμάμαι, και θα την θυμάμαι για πάντα, ήταν αυτή η αγνή ομορφιά του τουρισμού των λεγόμενων τότε backpackers (με τα σακίδια) στα θερινά μπαλκόνια που όλοι φιλοξενούσαμε τον κόσμο, είτε έξω στις ταράτσες, είτε στις βεράντες, καθώς και το πλύσιμο σεντονιών στα βαρέλια.

Εύχομαι σε αυτές τις λίγες οικογενειακές επιχειρήσεις που έχουν απομείνει στο νησί μας να κρατήσουν αυτήν την αυθεντικότητα και να μην τους αποτρέψει από αυτό ο σύγχρονος τουρισμός, καθώς η πραγματική ομορφιά της ελληνικής φιλοξενίας προήλθε από αυτές τις μικρές επιχειρήσεις και ποτέ δεν θα πάψει ο κόσμος να τις αναζητά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *