Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Tereza Kerndlová ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ  ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ

 

 

 

Η Tereza Kerndlová , είναι μια τσέχα τραγουδίστρια. Δημοφιλής στη χώρα της, αν αυτό κριθεί από τα δημοσιεύματα. Και ήρθε στη Σαντορίνη. Οπότε ευκαιρία για “καλόπιστο, κοινωνικό ρεπορτάζ”.
Γράφει η τσέχικη εφημερίδα Super :

“Αντί για χειμερινή ενδυμασία, πήρε το μαγιό: η Tereza Kerndlová έστειλε ένα σέξι χαιρετισμό διακοπών στους οπαδούς της
11 Νοεμβρίου 2019 15:14
Κάποιος θα αγαπούσε αυτό το φθινόπωρο. Η Tereza Kerndlová αλλάζει χειμωνιάτικα ρούχα για να φορέσει μαγιό και απολαμβάνει πολύ πιο όμορφο καιρό από ό, τι στη χώρα μας. Ο σύζυγός της, Ρενέ Μάιερ, αποφάσισε να την εκπλήξει και της πρόσφερε ένα ταξίδι στην Ελλάδα για τα πρόσφατα γενέθλιά της.

“Όταν ένα πρόσφατο δώρο γενεθλίων είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο. Έτσι χθες, πραγματικά δεν πίστευα ότι θα πετούσα κάπου σήμερα. Αυτή τη φορά ο προορισμός είναι ένα νησί όπου δεν το ξέρω ακόμα “, δήλωσε η Tereza στα κοινωνικά δίκτυα. Ο προορισμός τους ήταν η Σαντορίνη, Ελλάδα, όπου ητραγουδίστρια χαλαρώνει δίπλα στη θάλασσα.

“Δεν ξέρω τι είναι στη θάλασσα, αλλά είναι απλά μαγικό. Είναι μόνο νερό, αλλά όμορφο “, γράφει η Tereza στις φωτογραφίες της πισίνας. Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει σε ένα μαγιό σε animal print, στο οποίο δείχνει την κορμοστασιά της….”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *