ΟΙ Ε.Π.Τ.Α ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

 

 

 

 

Βασική φωτογραφία: Αθανάσιος Πρόιος.

“ Η ομάδα Ε.Π.Τ.Α { Εθελοντές Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων } είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πέρας ενός πρώτου κύκλου δράσεων:

  • Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Σαντορίνης.
  • Διανεμήθηκαν σε μαθητές , γονείς και δασκάλους περί τα 1.700 ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα την ασφαλέστερη μετακίνηση των μαθητών προς και από το σχολείο τους .
  • Ενημερώθηκαν για θέματα ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών οι γονείς / κηδεμόνες κατά την ώρα της άφιξης των παιδιών στο σχολείο ( 7:30 – 8:20 π. μ. ) . Παράλληλα έγιναν και σχετικές υποδείξεις από την ομάδα σε περιπτώσεις προβληματικών επιλογών που αφορούν τη μετακίνηση των παιδιών στο σχολείο.
  • Εισηγήθηκε ο κύριος Μάρκος Αλεφραγκής θέματα οδικής ασφάλειας στους μαθητές των Γ’, Δ’, Ε’ ,ΣΤ’ τάξεων του Δημ. Σχολείου Πύργου – Μεγαλοχωρίου που μετακινούνται με το σχολικό λεωφορείο.

Η ομάδα Ε.Π.Τ.Α ευχαριστεί τους διευθυντές όλων των δημοτικών σχολείων της Σαντορίνης για τη συνεργασία τους και για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο της.

Επόμενη δράση της ομάδας Ε.Π.Τ.Α είναι η άσκηση πίεσης προς τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επαναλειτουργήσει το Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής , γεγονός που αποτελεί πάγιο αίτημα των πολιτών της Σαντορίνης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *