“Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο ΚΥΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 

 

 

O κυβερνητικός “Θίασος” με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα μετά τα Δωδεκάνησα, ετοιμάζει την έλευση του στις Κυκλάδες, στην πρωτεύουσα του Νομού. Τα κυβερνητικά κλιμάκια έχουν ξαμοληθεί να προετοιμάσουν την έλευση, προγραμματίζοντας συναντήσεις και επαφές με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και τους φορείς της κάθε περιοχής, για να καταγράψουν και καλά τα « άγνωστα προβλήματα» των Κυκλάδων.

Ένας είναι ο στόχος τους. Να πείσουν τα λαϊκά στρώματα των νησιών ότι δήθεν τα μνημόνια τελειώνουν, ότι θα φέρουν μια ανάπτυξη που θα είναι “δίκαιη” και από την οποία θα ωφεληθούν όλοι! Ψάχνουν να βρουν συνένοχους για την «μεταμνημονιακή εποχή».

Να αποσπάσουν τη στήριξη ή την ανοχή στην πολιτική τους που ισοπεδώνει τα λαϊκά δικαιώματα και εκθέτει τη χώρα σε μεγάλους κίνδυνους προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, η νεολαία των Κυκλάδων πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες της κυβερνητικής κοροϊδίας».

Η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα του αστικού συστήματος. Βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ. Για ανακτηθούν οι απώλειες όλων αυτών των χρόνων και για να χαράξει ο λαός μας τον δικό του δρόμο, χωρίς πολέμους, σε ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες λαούς, σε μια κοινωνία που ο ίδιος θα καρπώνεται τον πλούτο που παράγει, με εργατική-λαϊκή εξουσία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *