Η ΔΕΥΑΘ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”

 

 

 

 

«Ενημέρωση της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» από την ηγεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.»

 

Ευρεία ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην Δ.Ε.Υ.Α.Θ., πραγματοποιήθηκε σε συνάντηση που είχαν η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαρία Αργυρού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Βαγγέλης Σιγάλας και η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης Ακυλίνα Κόκκαλη, με την ηγεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της κυρίας Αργυρού, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλης Ορφανός ενημέρωσε αναλυτικά για την κατάσταση της επιχείρησης, τι παρέλαβε στην ανάληψη των καθηκόντων του, για  τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και τα έργα που προγραμματίζονται.

Τόσο η κυρία Αργυρού όσο και ο κ. Σιγάλας έθεσαν τρεις βασικές προτεραιότητες για την Δ.Ε.Υ.Α.Θ.:

  • Να μην γίνει ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης,
  • Να στελεχωθεί κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο η Δ.Ε.Υ.Α.Θ.,
  • Και να ασκείται κοινωνική πολιτική με προστασία των αδυνάτων στρωμάτων.

Θέματα στα οποία συμφώνησε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., ο οποίος επίσης ανέφερε ότι προτεραιότητα του είναι η επιχείρηση να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργήσει προς όφελος των κατοίκων σε όλα τα επίπεδα.

Η κυρία Αργυρού ζήτησε και έγινε δεκτό το αίτημα της να μπορεί η παράταξη της να προσκαλείται στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ..

Στη αναλυτική αυτή ενημέρωση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Πρέκας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Συκηνιώτης και Μιχάλης Στεφανογιάννης, ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Μάινας, ο τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Μπιρμπίλης, ο οικονομικός Διευθυντής Βαγγέλης Ζώρζος, η τεχνική σύμβουλος Ελευθερία Παγιάτη και η ειδική σύμβουλος του Προέδρου Ειρήνη Βλαβιανού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *