«Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. λύνει  τα προβλήματα υδροδότησης στη Θηρασιά»

 

 

“Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θήρας λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα υδροδότησης που ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας στη Θηρασιά.

 

 

  Μετά από άοκνη προσπάθεια των εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Θήρας  ολοκληρώθηκε με αυτεπιστασία το έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού μεταφοράς νερού από τις μονάδες αφαλάτωσης στην δεξαμενή του Μανωλά Θηρασιάς μήκους 1.700 μέτρων.

Το έργο αυτό είναι σημαντικό, γιατί επιλύει ένα μεγάλο και διαχρονικό πρόβλημα για την ομαλή υδροδότησης της Θηρασιάς.

 

 

Ο μέχρι πρότινος αγωγός παρουσίαζε αρκετά προβλήματα με συνεχείς διαρροές,  που ως αποτέλεσμα είχαν την κατασπατάληση του νερού αλλά και συχνές διακοπές στην υδροδότηση του νησιού κατά την διάρκεια των επισκευών του.

 

 

  Παράλληλα με το συγκεκριμένο έργο καθαρίστηκε, επισκευάστηκε και στεγανοποιήθηκε η κεντρική δεξαμενή υδροδότησης του Μανωλά, μειώνοντας έτσι επιπλέον τις διαρροές νερού. Με την αναμενόμενη στεγανοποίηση της υδατοδεξαμενής της Ρίβας και την εγκατάσταση νέων δεξαμενών αποθήκευσης νερού στην Ρίβα και στον Μανωλά συνολικού όγκου 2.000 κυβικών μέτρων, το πρόβλημα της ομαλής υδροδότησης της Θηρασιάς λύνεται οριστικά και οι συμπολίτες μας παύουν να  ταλαιπωρούντα”..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *