Η CRIST ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

“Η Crist στις κερκίδες του ΑΟ Θήρας και των κοριτσιών της τοπικής ομάδας βόλεϊ.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η ομάδα της Crist στις αθλήτριες και τα στελέχη του Αθλητικού Ομίλου Θήρας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα. Επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της Crist με τον AO Θήρας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η ομάδα γυναικείου βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας, η οποία μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τα στελέχη της Crist, να ξεναγηθεί στο εργοστάσιο της εταιρείας και να ενημερωθεί για τις διαδικασίες παραγωγής ξενοδοχειακών προϊόντων ιματισμού.

Η Crist, ως παραγωγός Λευκών Ειδών για ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις, διατηρεί άριστους και μακρόχρονους δεσμούς με το νησί της Σαντορίνης. Δεσμοί που υπερβαίνουν πλέον την απλή εμπορική σχέση και επεκτείνονται στο γνήσιο ενδιαφέρον της εταιρείας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού.

Σε αυτό το πλαίσιο η Crist ενισχύει τον Α.Ο. Θήρας, στηρίζοντας έμπρακτα τις αθλητικές δραστηριότητες των νέων του νησιού και θα βρίσκεται με υπερηφάνεια «στις κερκίδες» του γυναικείου βόλεϊ όλη την τρέχουσα σεζόν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *