“Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”- ΟΔΥΝΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΝΤΕΝΕΚΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΞΑΓΟΡΑΡΗ

 

 

“Η αξία των πραγμάτων…. Γνωριστήκαμε όταν είμασταν πιτσιρικάδες… ήσουν φίλος της Μαρίας , κάναμε πολύ παρέα περάσαμε καλά γελάσαμε, ήπιαμε, φάγαμε ,μιλούσαμε για τα όνειρα μας. Κάποτε μου είχες πει ότι δεν θα γεράσεις ποτέ και σου έλεγα ότι είσαι απαισιόδοξος και ότι αυτά είναι χαζά… Ήμασταν τότε 15 – 16 χρονών , μεγαλώσαμε εσύ τράβηξες τον δρόμο σου τις δουλειές σου και εγώ πάλι τις δικές μου έκανα οικογένειά πέρασαν τα χρόνια … χαθήκαμε … Αλλά ξέραμε πως είναι καλά ο ένας και ο άλλος .

Βλέπεις είναι μικρό το νησί όλο και κάπου θα συναντιόμασταν . Αυτό που είχες όμως δεν το ξέραμε πολλοί … Αυτός ο διάολος που έχει πάρει τα καλύτερα παιδιά … το κρατούσες μυστικό δεν ήθελες να σε λυπάται κάνεις .

Δεν το πίστεψα στην αρχή και σε λίγο χάθηκε η σκέψη σαν κάτι που απλά δεν το ήθελα αλήθεια για κανέναν, πόσο μάλλον για έναν παιδικό μου φίλο… Ήρθαν τα Χριστούγεννα ,με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μας ο Βασίλης και μου είπε ότι έφυγες …

Στην γιορτή σου Χωρίς να πεις τίποτα … Ούτε ένα γεια… Καλό ταξίδι Μανώλη χάρηκα που σε γνώρισα θα τα πούμε κάποια στιγμή δεν ξέρω πότε αλλά είναι το μόνο σίγουρο. Εύχομαι καλή δύναμη στην οικογένεια σου … την Μάνα σου τον πατέρα σου και την αδερφή σου … “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *