Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ

 

“Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Αποχαιρετώντας μια χρονιά γεμάτη αθλητική δραστηριότητα και διακρίσεις, καλωσόρισε το νέο έτος, με τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση στην ιστορία του Θηραϊκού Αθλητισμού.

Όλοι ήταν εκεί, αλλά πρώτα από όλα τα παιδιά των Ακαδημιών μας, που βλέποντας ένα λαμπερό παρόν από τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο, δένονται περισσότερο με την Ομάδα-Οικογένεια και τους στόχους της. Οι Γονείς, επίσης, που βρέθηκαν για να δώσουν την έμπρακτη ευγνωμοσύνη τους στη μεγάλη αθλητική αγκαλιά που δεν διδάσκει μόνο Βόλεϊ, αλλά και ομαδικότητα, συντροφικότητα και ευ αγωνίζεσθαι.

Και βέβαια, οι αθλήτριες, οι προπονητές, κι εμείς που συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε γι αυτήν την ομάδα.

Για μια ακόμα φορά, το ηχηρό παρόν, έδωσαν οι υποστηρικτές Χορηγοί μας:

Η Μαρίνα Πετίνη- Βασαλάκη και ο Μάκης Βασαλάκης προσέφεραν 2 μεγάλα δώρα .

Το Αρτοποιείο Ερωτόκριτος που έδωσε τις θαυμάσιες πίτες του.

Το Market Proton στη Μεσαριά, για τα αναψυκτικά, σε όλους.

Η εταιρία Caldera-collection 200 euro στην τυχερή.

Οι τυχερές για τα φλουριά ήταν η Μαριαλάνα Αρτακιανού και για τις νέες αθλήτριες, η Παντελία Δαμίγου.

Ο ΑΟ Θήρας όμως, έκανε ένα επίσης δώρο, στα παιδιά. Από μια μπάλα Molten, για να απολαμβάνουν το άθλημα, ακόμα και εκτός των αθλητικών χώρων.

Τα όνειρά μας, επιβεβαιώνονται για μια ακόμα φορά. Όχι μόνο από τις επιτυχίες, αλλά και από τη θέρμη αθλητριών, προπονητών, παιδιών, γονιών και φιλάθλων στην οικογενειακή μας γιορτή. Αυτό θέλαμε. Αυτό θέλουμε και έτσι θα συνεχίσουμε.

Το καλωσόρισμα, έγινε από τον Πρόεδρο της Ομάδας κ. Σκοπελίτη, ενώ -μεταξύ άλλων- παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Λευτέρης Τζούρος που απηύθυνε χαιρετισμό καθώς και συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας στην Ελλάδα και την Ευρώπη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Ορφανός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *