Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΧΩΛΑΙΝΕΙ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ Π.Ε ΘΗΡΑΣ

 

 

 

Επιπλέον στήριξη της ΕΛΣΤΑΤ για την συνέχιση της Απογραφής  

 

     

 

  “Ο Δήμος Θήρας στηρίζοντας το έργο της απογραφής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, που συνεχίζεται κανονικά μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων στα νησιά μας και θα συνεχιστεί για όλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο μέχρι την ολοκλήρωση του, παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους επόπτες και απογραφείς του κλιμακίου από την πρώτη στιγμή.  

 

Απογραφή στα κοινοτικά Γραφεία  

 

     Στην πορεία ενίσχυσης και επιπλέον διευκόλυνσης του έργου της ΕΛΣΤΑΤ και ύστερα από σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ, με επίσκεψη επόπτη απογραφέα στα κοινοτικά γραφεία των Κοινοτήτων, θα μπορούν οι πολίτες που έχουν την ευχέρεια και δεν έχουν απογράφει να προσέρχονται για να απογράφουν.  

 

     Η έναρξη του προγράμματος γίνεται από το χωριό του Βουρβούλου και από μεθαυρίο Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 έως Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, από τις 10.00 έως τις 19.00, οι επόπτες θα βρίσκονται στο κοινοτικό γραφείο του Βουρβούλου.       

 

     Παράλληλα συνεχίζουν το έργο τους και οι απογραφείς που διαθέτει το κλιμάκιο για κατ’ οίκον επισκέψεις.  

 

Πρόσκληση για νέους απογραφείς  

 

     Επειδή ο αριθμός των κατ’ οίκον απογραφέων είναι μικρός, το τοπικό κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ, αποφάσισε να διορίσει και νέους απογραφείς και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6977996830, 6972765367 και 6971749489 για να ενημερωθούν”.  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *