Site icon Santonews

“Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Α.ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΕΔΡΑΝΩΝ

 

 

“Θήρα, 17/8/2016
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

χθες έδωσα το παρόν στο Δημοτικό Συμβούλιο, το όποιο όπως ήδη θα γνωρίζετε αναβλήθηκε.
Με προβληματίζει ιδιαίτερα, η στάση όλης της Δημοτικής Αρχής να απουσιάζει.
Άραγε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του καθενός μας όταν αποφασίζει να συμμετέχει στα κοινά;
Τέτοιου είδους στάσεις και ενέργειες υποβαθμίζουν τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, μειώνει την προσωπικότητα όλων των Δημοτικών Συμβούλων που προσπαθούμε να είμαστε πάντα παρόντες στις συνεδριάσεις, ασχέτως αντικειμένου, σοβαρότητας, κρισιμότητας των θεμάτων προς συζήτηση.
Επιμένω στα πιστεύω μου και στις αρχές μου, συνεχίζοντας να είμαι πάντα παρών και να δίνω την ενέργειά μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε οποιονδήποτε φορέα ή επιτροπή καλούμαι να συμμετέχω. Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωση που αναλάβαμε, όλοι, προς τους κατοίκους της Σαντορίνης.
Η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη. Ελπίζω σύντομα να διαψευσθούν οι δυσοίωνες σκέψεις τις οποίες έχω και δεν τολμώ ούτε να τις εκφράσω για το μέλλον του μοναδικού μας νησιού. Το γεγονός ότι ανήκω στην μειοψηφία με τοποθετεί σε μειονεκτική θέση ως προς την ενεργό μου ανάμειξη στις αποφάσεις. Αδυνατώ να λάβω ευθύνη ή και απόφαση, οποιαδήποτε, πέραν της κριτικής του έργου που ασκούμε στην Δημοτική Αρχή και των προτάσεων και των ιδεών μας οι οποίες πάντα πέφτουν στο κενό. Για τελευταία φορά κάνω δημόσια έκκληση για συλλογική προσπάθεια στα μεγάλα ζητήματα του τόπου μας.

Η πρωτοβουλία πρέπει να αναληφθεί από την Δημοτική αρχή άμεσα και να είναι γενναία.

Δημοτικός Σύμβουλος Θήρας
Χάλαρης Γ. Αντώνιος”.

Save

Exit mobile version