Site icon Santonews

Η Άννα Λιγνού, υποψήφια με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Προχωράμε δυναμικά Άννα!

  Η Άννα Λιγνού, γέννημα θρέμμα Σαντορινιά από τον Βόθωνα, συνεχίζει τον αγώνα της για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών της! Μια καλύτερη Σαντορίνη που θα αφήσει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, μιας και η ίδια ως έφηβη αλλά και ως ενήλικας ακόμη βιώνει και ταλανίζεται από τις ίδιες δυσκολίες!

«Θέτω την υποψηφιότητα μου με τον Μανόλη Ορφανό, γιατί τον πιστεύω! Ο Μανόλης κάνει πάντα πράξη όσα υπόσχεται! Αγαπάει το νησί μας όπως και εγώ! Όταν περπατάς σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, και βλέπεις την άγρια ομορφιά του, θέλεις μέσα από τα δικά σου μάτια, να μεταφέρεις την ομορφιά αυτή παντού! Και ο Μανόλης είναι αυτός ο άνθρωπος! Αυτός, που θα την προστατεύσει και θα την επικοινωνήσει σωστά!»

Η Άννα, έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι ο Πολιτισμός και η παράδοση! Μια δυναμική Σαντορινιά που δραστηριοποιείται με τα Κοινά, ως μέλος του πολιτιστικού συλλόγου ΣΕΡΓΑΙΝΑΣ, του Βόθωνα, ενώ ταυτοχρόνως ασχολείται και με τη γη, συγκεκριμένα με τους αμπελώνες του πατέρα της, Ευάγγελου Λιγνού!

Σύζυγος του Γεωργίου Ιωάννου, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά, λατρεύει τους παραδοσιακούς χορούς και είναι πάντα ενεργή στα κοινωνικά δρώμενα! Είναι η σύγχρονη Ελληνίδα μαμά που είναι πάντα παρούσα, δραστήρια και επιτυχημένη σε ό,τι καταπιάνεται, χωρίς να χάνει την παραδοσιακή προσέγγιση του προτύπου!

Συνεχίζουμε δυνατά Άννα μου! Το κοινό μας όραμα για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας, πάνω σε τούτο τον τόπο, τον τόπο μας, είναι αυτό που μας οδηγεί και μας κάνει ασταμάτητους και αδιαπραγμάτευτους! Τέλος η θεωρία των πολλών! Ήρθε η ώρα ΤΩΡΑ για την δράση των λίγων που μπορούν! Τη δική μας!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version