Η ALL FOR BLUE ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΣΑΣ

 

 

“H All For Blue στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και των Δωδεκανήσων τις προσεχείς μέρες. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποστολή υποβρυχίων και παράκτιων καθαρισμών που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος των νησιών(καθαρισμός παραλιών και βυθού).

 

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, η ομάδα της All For Blue σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με τη συμμετοχή χιλιάδων εθελοντών θα συνδυάσουν για μία ακόμα φορά την οικολογική δράση με την περιπέτεια για το καλό των θαλασσών μας, στην εκστρατεία Keep Aegean Blue.

Στόχος της καμπάνιας είναι η ενημέρωση των μελλοντικών γενιών για την τεράστια σημασία της προστασίας του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Η Αποστολή θα φτάσει στη Σαντορίνη στις 1 Απριλίου 2019, το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ΕΠΑΛ Θήρας στις 9:30 – 10:45 και θα ακολουθήσει καθαρισμός της παραλίας Περίσσα στις 11:00 – 12:15 (σημείο συνάντησης ο Βράχος – η άκρη της παραλίας). Στη δράση θα συμμετέχουν παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και πολλοί εθελοντές κάτοικοι του νησιού. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *