“HTAN ENA MIKΡO BANAKI ΠOY HTAN A-A-A ATAΞΙΔΕΥΤΟ ;”

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΒΑΝΑΚΙΗ αμέλεια, η αδιαφορία, η αδυναμία διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας που δια της ψήφου τους αναθέτουν οι πολίτες, αποτελούν αδικήματα;. Κι αν ναι, τι τύπου;. Πολιτικού ή ποινικού ;.

 

Όταν ας πούμε, σύμβουλος της πλειοψηφίας, αποχωρεί και ανεξαρτητοποιείται λέγοντας ότι εγκαταλείπονται τα λεωφορεία του Δήμου, ότι απαξιώνονται και όχι μόνο δεν φέρνουν τα προσδοκώμενα έσοδα, αλλά κινδυνεύουν να χαθούν οι άδειες, που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο κάθε πολίτη, μιλάμε για συγγνωστή αδυναμία, πολιτική αμέλεια ή για τι άλλο;.

 

ΖΩΡΖΟΣ_Α_ΚΤΕΛ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ_ΔΗΜΟΥ
Ένα από τα πολλά μικρά -γιατί υπάρχουν κι άλλα και θα αναρτηθεί νέο βίντεο σε λίγο- η υπόθεση με το βανάκι με πινακίδες του 2008, με το σελοφάν στα καθίσματα, που φαίνεται να μην έχει κινηθεί ποτέ τουλάχιστον ως επιβατηγό που είναι η αποστολή του, αποτελεί αμέλεια; Και αν ναι, τι είδους αμέλεια είναι;. Διαβάστε, εσείς που κραδαίνετε την “απειλή” εισαγγελέα, την επιστολή του ανεξαρτητοποιημένου συνεργάτη σας και το μικρό βιντεάκι και πηγαίνετε επιτέλους στον εισαγγελέα, όλους τους “κακούς” και “εμπαθείς” που καταγγέλλουν την καθημερινή κατάρρευση της περιουσίας του πολίτη, την απώλεια εσόδων, την κακή διαχείριση και πολλά ακόμα.
Και δώστε επιτέλους, απαντήσεις. Ή πηγαίνετε όσους τα βλέπουν και τα δημοσιοποιούν στον εισαγγελέα. Η Santonews, τουλάχιστον, περιμένει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: “«H Δημοσίευσις είναι ψυχή της Δικαιοσύνης» ( IωάννηςΙάκωβος Mάγερ (Ζυρίχη 30 Δεκεμβρίου 1798 – Μεσολόγγι 11 Απριλίου 1826) – Ελβετός φιλέλληνας και συντάκτης της εφημερίδας «Ελληνικά Χρονικά», της πρώτης έντυπης εφημερίδας του Αγώνα, μέσα στο πολιορκημένο Μεσολόγγι”. Βέβαια, η πρωταρχική διατύπωση ανήκει στον Τζέρεμι Μπένθαμ. Η αξία της όμως παραμένει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *