“H OMOΡΦΗ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

 

 

Η Όμορφη, ρομαντική και μυστηριώδης Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς ελληνικούς προορισμούς. Ένα όνειρο για τους ερωτευμένους που θέλουν να περάσουν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, ένας τόπος όπου κάθε ταξιδιώτης απολαμβάνει εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, μοναδικές παραλίες και συναρπαστική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος”, γράφει σε εκτενές αφιέρωμά της η ρουμανική εφημερίδα UNICA, σε αφιέρωμά της στο νησί.

Πρώτη μεταξύ των πόλεων της Σαντορίνης είναι τα Φηρά, αλλά επίσης τόσο γραφικά και όμορφα είναι το Φηροστεφάνι και το Ημεροβίγλι”, τονίζει εφημερίδα, για να προσθέσει: “ Επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο των Φηρών, όπου εκτίθενται πολυάριθμα γλυπτά, αγγεία και πήλινα ειδώλια από την αρχαϊκή περίοδο, ελληνιστικά και ρωμαϊκά”. Στις προτάσεις βρίσκεται βέβαια και η Οία, για την οποία αναφέρει: “Στην όμορφη πόλη της Οίας, ενός παραδοσιακού οικισμού, θα απολαύσετε την υπέροχη θέα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, πίνοντας ένα κοκτέιλ σε ένα μοντέρνο μπαρ. Ανακαλύψτε εδώ το Ναυτικό Μουσείο, που βρίσκεται σε ένα παλιό αρχοντικό, και σας αποκαλύπτει τα μυστικά της θάλασσας.

Γύρω από το νησί θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παραλίες με μαύρη ηφαιστειακή άμμο, από τις οποίες οι πιο δημοφιλείς είναι το Καμάρι και την Περίσσα, που περιλαμβάνουν εξαιρετικές ταβέρνες, καθώς και πολλές καφετέριες και μπαρ”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *