Site icon Santonews

H ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ

ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ

 

 

 

Η «Faraway Furniture» , μια μεγάλη βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή επιπλώσεων υπαίθριων χώρων, εμπνεόμενη από το φυσικό περιβάλλον δημοφιλών περιοχών του πλανήτη ανέλυσε τα στοιχεία για το  ποια χωριά είναι πιο δημοφιλή στο Instagram . Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο   ταξιδιωτικό περιοδικό « Time Out », με τον μάλλον πομπώδη τίτλο “Είναι επίσημο: αυτά είναι τα πιο όμορφα χωριά στον κόσμο” και τα αναδημοσίευσε η γνωστή γερμανική εφημερίδα Die Welt. Η κορυφαία 20αδα  περιλαμβάνει τρία ιταλικά χωριά, δύο στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία και την Οία.

 

Η εφημερίδα  επίσης παραπέμπει  στο δημοσίευμα -καμπανάκι ενός άλλου δημοφιλούς διαδικτυακού περιοδικού του thrillist, που μιλά για τον συνωστισμό σε κάποια σημεία των προορισμών, έχοντας ως παράδειγμα τη Σαντορίνη. Γράφει η γερμανική εφημερίδα  :

  “3η θέση: Οία, Ελλάδα

Το γραφικό χωριό στο βορειοδυτικό άκρο του ελληνικού νησιού της Σαντορίνης στο Αιγαίο είναι για πολλούς η επιτομή της Ελλάδας: τα τυπικά λευκά σπίτια και οι εκκλησίες με τις μπλε θολωτές στέγες φαίνονται παντού. Το χωριό των 700 κατοίκων είναι ιδιαίτερα διάσημο για το σκηνικό του εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος – αλλά είναι απίθανο να μπορείτε να το παρακολουθήσετε μόνοι σας, όπως δείχνει μια φωτογραφία από το διαδικτυακό περιοδικό «Τhrillist” . Η Σαντορίνη μπορεί να είναι όμορφη σαν εικόνα, αλλά έχει και πρόβλημα με τον μαζικό τουρισμό”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version