Site icon Santonews

H Φωτεινή Κουντούρη με το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου

  “Δεν γίνεται να κοιτάξεις στα μάτια τον Μανόλη Ορφανό και να μην τον εμπιστευτείς! Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, γιατί χειρίζεται το πιο μικρό ζήτημα μέχρι το πιο σημαντικό με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο πάθος! Ο,τιδήποτε περνάει από το χέρι του θα γίνει πάση θυσία! Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε για το νησί μας! Όχι για την καρέκλα, όχι για την εξουσία, αλλά για το συμπολίτη και τις ανάγκες του!”

  Η Φωτεινή μας, είναι γέννημα-θρέμμα από τον Καρτεράδο. Οι γονείς της, Νεκτάριος Κουντούρης και Γεωργία Κουντούρη το γένος Γαβαλά. Έχει αποφοιτήσει από το τεχνικό λύκειο με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργαζόταν σε τουριστικό γραφείο όπου το 2012 σταμάτησε για να κάνει την δική της οικογένεια.

  Δεν είναι η πρώτη της φορά στον πολιτικό στίβο. Θα παλέψει και τώρα στο πλευρό μας για να λυθούν όλα τα προβλήματα που τόσα χρόνια κανείς δεν αντιμετώπισε σοβαρά. Το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, η αστυνόμευση, είναι καθημερινά προβλήματα που μειώνουν τη βιωσιμότητα του νησιού και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Σε αυτά δεν θα μπορούσε να παραλείψει το θέμα της υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας καθώς και της καταβαράθρωσης της παιδείας!

Φωτεινή, σε χρειαζόμαστε μάχιμη και ενεργή στην πορεία προς την αλλαγή! Με θετική ενέργεια και μεστές απόψεις, μαζί θα κάνουμε τους συμπολίτες μας να πιστέψουν στην ανθρωπιά και την ανιδιοτέλεια! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version