H ΔΗΜΤΟ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ “Λ&Ε ΝΟΜΙΚΟΥ”.

 

 

 

“Η Δημοτική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Θήρας με αφορμή το αίτημα του Δήμου, να χρησιμοποιείται το Υγειονομικό αεροσκάφος της Σαντορίνης για την μετακίνηση αιρετών της Αυτοδιοίκησης έχει να δηλώσει τα παρακάτω:

 

 

Η χρησιμοποίηση του Υγειονομικού αεροσκάφους του νησιού μας και του Ιδρύματος Λ&Ε Νομικού για άλλους λόγους, εκτός από την διακομιδή ασθενών , όχι μόνο δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά είμαστε κάθετα αντίθετοι με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ζητούμε από το Δήμο και το ΔΣ του Ιδρύματος να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση του και να επαναδιατυπώσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιείται το υγειονομικό αεροσκάφος μας.

Δηλαδή την αεροδιακομιδή των συμπολιτών μας όταν αυτοί το έχουν  ανάγκη.

 

 

Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του τα αεροπλάνα της γραμμής για λόγους δημοσίου συμφέροντος και αιρετοί στο νησί μας να επιθυμούν, για οποιοδήποτε λόγο,  να  χρησιμοποιούν ένα υγειονομικό αεροσκάφος για τις δικές τους μετακινήσεις .

 

 

Η Δημοτική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Θήρας ζητά τέλος από το ΔΣ του Ιδρύματος να αναζητήσει τρόπους επαναδραστηριοποίησης του αεροσκάφους , που κάποιοι παρόπλισαν στο παρελθόν για δικούς τους λόγους, σε συνεργασία με τη Κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *