ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΥ ΖΟΥΝΗ ΣΤΟ SAF

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

 

 

“Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης σας καλούν στο τελευταίο εικαστικό εργαστήρι του φετινού κύκλου τους.

Η Σαντορινιά Όπυ Ζούνη – Σαρπάκη και το έργο της είναι το θέμα που εξερευνήσουμε αυτό το σαββατοκύριακο!.

Η Όπυ Ζούνη γεννήθηκε στην Αίγυπτο και στα 22 της χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Στο Κάιρο είχε τις πρώτες της επαφές με τη ζωγραφική, την κεραμική και τη φωτογραφία. Με τον ερχομό της στην Ελλάδα σπούδασε στην Καλών Τεχνών συνεχίζοντας της σπουδές ης πάνω στην σκηνογραφία και τη διακόσμηση.

Το εικαστικό της έργο είναι πλούσιο από έργα ζωγραφικής και γλυπτικής, κολλάζ και εγκαταστάσεων.

Την απασχόλησε η μελέτη της γεωμετρίας, των μαθηματικών αλλά και το πως αυτές παντρεύονται με την πνευματικότητα, το συναίσθημα και την έκφραση της τέχνης. Δημιούργησε πολλά  δισδιάστατα και τρισδιάστατα περιβάλλοντα με έντονα γεωμετρικά και χρωματικά στοιχεία που έκαναν το έργο της ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο.

Το σαββατοκύριακο αυτό πειραματιζόμαστε με τις γεωμετρικές φόρμες και τα χρώματα δημιουργώντας τα δικά μας πολύχρωμα και πολυεπίπεδα τοπία.

Σάββατο Κυριακή
Α,Β,Γ Δημοτικού 16:00-17:30Α,Β,Γ Δημοτικού 10:30-12:00
Δ,Ε,Στ Δημοτικού 12:30-14:00

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και εξασφαλίζεται με την έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία του γονέα στο τηλέφωνο 22860 85141 Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-16.00”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *