ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑΜΠΕΡ ΤΟΥ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;

 

 

 

 

  Ανακοίνωση Δημάρχου Θήρας. «Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, καταδικάζει απερίφραστα τη βία όποια μορφή κι αν έχει και εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το γεγονός που συνέβη χθες μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ηλία Πελέκη και του επικεφαλής της παράταξης «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» κ. Γεωργίου Χάλαρη.

Δεσμεύεται δε ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το γεγονός αυτό».

Ανακοίνωση δημοσιοποιηθείσα στα ΜΜΕ του νησιού. 23 Ιουλίου 2018.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σας γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας κ. Ηλίας Πελέκης υπέβαλε την παραίτησή του την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, η οποία και γίνεται αποδεκτή.

Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα του ορισμού του νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας καθώς και οι λόγοι της παραίτησης του Πρόεδρου του ΔΛΤ.

Ενόψει δε της πολύ κρίσιμης συνάντησης για τον τόπο την ερχόμενη Τετάρτη 25/07, καλώ τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία της συνάντησης αυτής ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή επιτυχία προς όφελος του Δήμου μας”.

Πάμ’ παρακάτω; (ξέρω πως πολλοί θεωούν πως το ¨κούρασα” το θέμα, αλλά οι αρχές μου, επιτρέπουν την απώλεια αναγνωστών, παρά συνέπειας.

σας καλεί να

προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου που θα

διεξαχθεί στην αίθουσα του ΔΑΠΠΟΣ την 7η του μηνός Αυγούστου 2018,

ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 18:00”

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ

19-07-2018 ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ

ΔΛΤΘ κ. ΗΛΙΑ ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΕΝΩΤΙΚΗ

ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΡΗ”

Παρακατούλια τώρα;

Δηλαδή η Δευτέρα ήταν μια κάποια Δευτέρα. Η απόφαση θα ελαμβανόταν στις 7 Αυγούστου, αλλάααα….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6ΘΕΘΟΕ2Ε-Ι2Ε.pdf. Δεν είναι κορακίστικα, θα τα δείτε στον κήπο. (Διαύγεια)Ο παραιτηθείς Πρόεδρος, υπογράφει ένταλμα πληρωμής 20.000 ευρώ. Δείτε, κάτωθι. Πριν γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο για να ανακοινώσει (έχω το βίντεο κύριε Δήμαρχε) ο Δήμαρχος τις αποφάσεις του για το “συμβάν” (και η δολοφονία του Κένεντι συμβάν ήταν). Και δεν θα ρωτήσω όπως έκανε ο επαίσχυντος Χάλαρης αν είναι νόμιμο ο εντολέας, να υπογράφει κιόλας τις δαπάνες αντί του προϊσταμένου της οικονομικής υπηρεσίας. Είναι ψιλά ή ψηλά γράμματα για μένα και δεν τα ξέρω.

Παρακατούλια και σιγούλια-σιγούλια (μέρες γεμάτες έρευνες, λίγα γραπτά).

Έγγραφο πάλι από το “Διαύγεια” 6Ω9ΛΟΕ2Ε-ΜΣΚ%20(1).pdf κι εδώ Αντώνη Σιγάλα πρέπει να θυμηθείς πολλά, για τις συμβάσεις, τις μελέτες καθαριότητας τις απαιτήσεις πλωτών μέσων. Μη με βάζεις στον κόπο να τα ψάχνω όλα εγώ. Το πλωτό μέσο αποκομιδής κύριε Σιγάλα, δεν ήταν αναπόσπαστο μέρος της σύμβασης καθαριότητας;. Βοηθήστε με γιατί η μνήμη μου θολώνει (παρότι έχω το βίντεο από εκείνη τη συνεδρίαση και τη σφοδρή αντίδρασή σας).

Συνεχίζεται… κύριε Δήμαρχε όσο θα κρύβεστε τόσο θα φωνάζω. Αν δεν σέβεσαι το Νίκο, σεβάσου τον Δήμαρχο. Το θεσμό. Αυτό σου ζητά ο κόσμος. Τι τους χρωστάς και σε συμπιέζουν στις πολιτικές αρπάγες τους;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *