ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΒΟΘΩΝΑ: 160.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΕΡΓΟΥ

 

V5XP  Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 που βρίσκεται στο Βόθωνα. Το έργο που κόστισε στους δημότες της Σαντορίνης 160.000 ευρώ καθώς χρηματοδοτήθηκε από τα έσοδα του ιδρύματος «Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού», έχει γίνει καταφύγιο σκύλων και τα σημάδια της φθοράς, είναι όχι απλά εμφανή αλλά και ντροπιαστικά για την περιοχή.

Τα 160.000 ευρώ πετάχτηκαν στα σκουπίδια

Τα 160.000 ευρώ πετάχτηκαν στα σκουπίδια

Το δίχτυ που το περιβάλλει, έχει αρχίσει να κουρελιάζεται, οι εστίες έχουν τεράστιες τρύπες ενώ ο πλαστικός τάπητας εκτός από το ότι είναι βρώμικος, φαίνεται ακατάλληλος όχι μόνο για κάποιο άθλημα, αλλά και για απλό περίπατο. Το χειρότερο είναι πως ο πίνακας ηλεκτροδότησης του γηπέδου, έχει κατεστραμμένη πόρτα και παραμένει ανοιχτός, δημιουργώντας κινδύνους για τους νέους που πιθανόν να αγνοήσουν την κατάσταση του γηπέδου και να θελήσουν να ανταλλάξουν μερικές πάσες.

 

Προεκλογική, αλλά και μετεκλογική κώφωση, συναντά στο Δήμο ο κ. Γ. Ρούσσος.

Προεκλογική, αλλά και μετεκλογική κώφωση, συναντά στο Δήμο ο κ. Γ. Ρούσσος.

«Έχω μιλήσει πολλές φορές στο Δήμο, αλλά κανείς δε δίνει σημασία», είπε ο τοπικός Σύμβουλος Βόθωνα κ. Γιώργος Ρούσσος, που είναι έντονα απογοητευμένος για την κατάντια ενός έργου που κάποτε αποτελούσε το μεγαλύτερο αίτημα της νεολαίας του χωριού.

 

 

Αν απ' αυτόν τον επικίνδυνο ηλεκτρικό πίνακα, γίνει ατύχημα, θα φταίει η "κακιά ώρα";.

Αν απ’ αυτόν τον επικίνδυνο ηλεκτρικό πίνακα, γίνει ατύχημα, θα φταίει η “κακιά ώρα”;.

Το ερώτημα φυσικά είναι, γιατί ο Δήμος και οι υπηρεσίες του αφού ξοδέψουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για κάποιο έργο, στη συνέχεια το εγκαταλείπουν στη μοίρα του. Συμβαίνει δηλαδή κάτι αντίστοιχο με τις φαραωνικές Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα που αφού κατασκευάστηκαν με το αίμα του ελληνικού λαού, αφέθηκαν στη φθορά του χρόνου και ρήμαξαν.