ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 panionios Γέμισε ζωή και παιδικά χαμόγελα κάθε ηλικίας το πρωινό της Κυριακής 02 Ιουνίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. στην ετήσια γιορτινή εκδήλωση του Μπασκετικού  Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες Μπάσκετ σε όλα τα τμήματα της ομάδας με διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και διάφορα άλλα παιχνίδια. Οι νικήτριες ομάδες των αγώνων βραβεύτηκαν με μετάλλια καθώς και σε όλους τους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Τις απονομές των μεταλλίων και  διπλωμάτων των  αθλητών έκαναν ο Β’ Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Καφούρος Μάρκος και ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Καντζέλης Αντώνιος

Ο Πρόεδρος τους Πανιώνιου Σαντορίνης κ. Βλαβιανός Βαλάντης και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου αφού ευχαρίστησαν τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους , φωτογραφήθηκαν όλα τα παιδιά του Συλλόγου μαζί με τους Προπονητές τους και το Δ.Σ. και έκλεισαν με ένα μοναδικό τρόπο την φετινή τους Χρονιά.

Η δραστηριότητα όμως του Πανιώνιου Γ.Σ. δεν σταματάει για το καλοκαίρι εδώ. Θα λειτουργήσει Θερινές Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης από 1η Ιουλίου 2013 πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6972294310 & 6972006222