Site icon Santonews

Γιώργος Κουριάτης με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

 

“Γιώργο, σε υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Μεγαλωμένος στο Μπρούκλιν (Νέα Υόρκη) της Αμερικής, ο Γιώργος αποφάσισε να επιστρέψει στο νησί μας, τιμώντας τον τόπο των γονιών του! Αστέριος και Ελευθερία Δρόσου, από το Εμπορείο. Ο Γιώργος, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, έξι και τριών ετών.

“Στην Αμερική, μόνιμη σκέψη στο μυαλό μου ήταν η επαφή μου με το νησί! Εμένα το όνειρο του γυρισμού δεν με ξεγέλασε! Έτσι και εσύ Μανόλη Ορφανέ, με σημαία την ανάπτυξη, ξέρω πως δεν θα ξεγελάσεις τους συμπολίτες μας και θα κάνεις πράξη ό,τι υπόσχεσαι!”

Ο Γιώργος, με τρεις λέξεις ως πυξίδα ξεκίνησε το ταξίδι του επιχειρείν: καινοτομία, επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη. Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης του στο σχολείο, ασχολήθηκε με τον κλάδο του τουρισμού και από το 2007 διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία, για διάσημους και σημαντικούς πελάτες VIP.

«Η αρετή της ενσυνειδητότητας και της συνέπειας του Μανόλη, μαζί με την εμπειρία και την εις βάθος γνώση της πραγματικής κατάστασης στο νησί, ταυτίζονται και με τις δικές μου αξίες και όραμα! Και θα κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ για να ενδυναμώσω τη φωνή και το έργο του!»

Σε αυτές τις εκλογές, με ζήλο θα παλέψει για τα προβλήματα των νησιών μας. Η ανυπαρξία και απουσία των προηγούμενων δημάρχων είναι αδικαιολόγητη για τον Γιώργο. Από το δικό του μετερίζι θα παλέψει για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του νησιού. Μία Μαρίνα για τα σκάφη, η αναβάθμιση του  λιμανιού, η καθαριότητα, η αποσυμφόρηση των δρόμων και η καλύτερη σήμανση, αποτελούν θέματα κομβικά για την εξέλιξη του τόπου.

“Πάμε να φτιάξουμε μία καλύτερη Σαντορίνη”, αυτό μου είπες Γιώργο και τώρα μαζί θα σηκώσουμε το κύπελλο της νίκης! Μετά τις 8 Οκτωβρίου κάθε μας όραμα θα γίνει πράξη! Η καλύτερη Σαντορίνη προετοιμάζεται!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Exit mobile version