Site icon Santonews

ΓΙΑΤΡΟΙ-ΜΑΙΕΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΣΤΗΝ “ΚΑΤΑΨΥΞΗ” ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΑΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5”

 

 

 

 

Φωτό: Ιπποκράτης Αλεξίου.

“Για την εγκύκλιο που παγώνει «μέχρι νεοτέρας» όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές και τις προσλήψεις μίλησε Στο Κόκκινο ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης, Μπάμπης Πανοτόπουλος, ο οποίος εξήγησε ότι αυτή παγώνει και τις προσλήψεις για το δικό τους νοσηλευτικό ίδρυμα, που προκηρύχθηκαν μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, που έλεγξε το ΑΣΕΠ, ο οποίος έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ο διοικητής εξήγησε στη Γεωργία Σαδανά ότι είχαν προλάβει να κάνουν κάποιες από τις προσλήψεις εντούτοις πλέον αναμένουν τις προσλήψεις των γιατρών και των νοσηλευτών – μαιών και 15 άτομα περιμένουν να ενισχύσουν τη νοσηλευτική υπηρεσία του νοσοκομείου Σαντορίνης.

Το πάγωμα των διαδικασιών είναι μια άσχημη εξέλιξη επισήμανε το κ. Πανοτόπουλος καθώς πρακτικά σημαίνει ότι «δεν μπορούμε να προσλάβουμε 8, 9 επιπλέον γιατρούς που έρχονταν καινούργιοι με το διαγωνισμό, πρακτικά σημαίνει μένουν στον αέρα όλοι οι εργαζόμενοι των κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και υποχρεωτικής εκπαίδευσης καθώς είναι ακόμα με ορισμένες συμβάσεις οι οποίες είχαν παραταθεί με μια διάταξη τον Ιούνιο του 2018. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μένουν στον αέρα.».

Ο κ. Πανοτόπουλος εξήγησε ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου κάνουν ό,τι μπορούν και το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά απλά «αυτές τις προσλήψεις τις περιμέναμε πως και πως για να πάρουν μια ανάσα και αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι δίνουν πραγματικά τεράστιο αγώνα».

Exit mobile version