“ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;. ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ;”

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ Β. ΣΙΓΑΛΑ ΚΑΙ Χ. ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΘΠ

 

 

Κύριοι,

Επανερχόμαστε εκ νέου στα υποβληθέντα αιτήματά μας και αναμένουμε τις απαντήσεις σας ,οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί .

Ως αιρετά μέλη, έχουμε κάθε δικαίωμα στην ενημέρωση και για το λόγο αυτό εξακολουθούμε να την απαιτούμε .

Εύλογα διερωτάται κανείς: Γιατί δεν απαντάτε; φοβάστε κάτι ; Εμείς πιστεύουμε ,ναι , κάτι φοβάστε. Στο μέλλον θα δείξει. Έχουμε αντοχές και περιμένουμε.

Η απουσία σας από τους αγώνες των αγροτών το προηγούμενο διάστημα , δεν δικαιολογείται με τις εκ των υστέρων και για το « θεαθείναι» ημερίδες για την ενημέρωση των αγροτών, για τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και τις προηγούμενες, που αφανίζουν κυριολεκτικά τους αγρότες.

Οι λεονταρισμοί σας ότι κάνατε κάτι με κάποια έγγραφη διαμαρτυρία για τα μέτρα που σφαγιάζουν τους αγρότες, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο σας, που δεν είναι άλλος από το να οδηγείτε τους αγρότες στον εφησυχασμό και τελικά –τελικά στην αποδοχή των μέτρων, με τη πρόφαση πάντα ότι « εμείς κινούμαστε μέσα στα «εφικτά» όρια».

Καταγγέλλουμε το υποκριτικό – βρώμικο παιχνίδι σας και ρωτάμε για άλλη μία φορά πέραν των άλλων ερωτημάτων μας.

1.-Γιατί δεν μας δίνετε τις καταστάσεις εξόδων και πληρωμών που αφορούν τις πάγιες και τρέχουσες υποχρεώσεις των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου του 2016 ;

2.-Γιατί δεν απαντάτε στο ερώτημα ποια μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΄Ένωσης έχουν δούναι –λαβείν με την Οργάνωση και τι χρήματα έχουν εισπράξει από αυτήν και από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε ;

Οι αντιπρόσωποι του Συνεταιρισμού Επισκοπής

Βαγγέλης Σιγάλας – Χαράλαμπος Νομικός”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *