ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

 

 

 

 

Η αλήθεια, είναι πως έχω εξοργιστεί, με την συμπεριφορά πολλών ΜΜΕ, απέναντι στην Κατερίνα Μονογιού.

Η Βουλευτίνα των Κυκλάδων της ΝΔ, δεν εκλέχθηκε για τη ρητορική της δεινότητα. Που, εντάξει, δεν την έχει. Αλλά αυτό το Μπούλινγκ που υφίσταται, με ξεπερνάει.

 

Κροάζουν και καγχάζουν πολλοί. Με σχόλια, ανοίκεια. Να την κρίνουμε για το έργο της;. Εντάξει. Για την συγκρότησή της;. Πάλι εντάξει. Αλλά να καγχάζουμε, ανασύροντας κιόλας φωτογραφίες, από την εποχή που είχε λάβει έναν τίτλο σε καλλιστεία;. Λες και η ομορφιά, είναι κακούργημα. Οι αρχαίοι Έλληνες, την τιμούσαν!.

 

Το ότι υπήρξε ένα κορίτσι με φιλοδοξίες;. Έστω, φλύαρες κι ανέμελες;. Ποιος δεν το έχει κάνει ή «διαπράξει» στα νιάτα του;. Να αδράξει μια αμφίβολη ευκαιρία για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του;.

 

Θα είχα πολλά, να καταμαρτυρήσω ενδεχομένως στην κυρία Μονογιού. Πολιτικά, όμως.  Αυτή η αδίστακτη κακοποίηση, επειδή δεν διάβασε σωστά μια ομιλία, ή επειδή χαμογελά, ή επειδή συμμετείχε κάποτε σε επαρχιακά καλλιστεία, με εκνευρίζει. Έχει έναν σεξιστικό τόνο. Μια υπαινικτική υποτίμηση, επειδή είναι γυναίκα.

 

Λοιπόν. Κάποιοι την ψήφισαν και εκλέχτηκε. Το κοινοβουλευτικό της έργο, θα το κρίνουν εκ νέου οι ψηφοφόροι της και φυσικά τα Μέσα Ενημέρωσης. Το Κοινοβουλευτικό έργο, όμως. Όχι την ρητορική της δεινότητα. Ούτε την εμφάνισή της. Γιατί υπήρξε και το αντίστροφο μπούλινγκ. Στην «κυρία Τασία», όπως την έλεγαν σκωπτικά. Στη Μεγαλοοικονόμου. Στη Βούλτεψη. Η Βουλή δεν είναι πασαρέλα.

 

Και ξέρω κάμποσους φυτεψομαλλιάδες ή βαψομαλλιάδες άντρες βουλευτές, που μένουν στο απυρόβλητο.

 

Αφήστε λοιπόν, η Κατερίνα, να κριθεί από την εργατικότητά της στο να επικοινωνεί τα προβλήματα της εκλογικής της περιφέρειας, στο Κοινοβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *