ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ SANTONEWS

ΑΝΑΓΚΑΙΑ- ΞΑΝΑ- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

 

 

 

 

Έτυχαν δύο κρούσματα τις τελευταίες ημέρες. Ένα από αναδημοσίευση, ενός αισχρού διαλόγου σχεδόν δουλεμπορίας, στην σελίδα «Ενημερωτικός Περίπλους», όπου δημοσιεύονται ανελλιπώς τα άρθρα και τα γραπτά της Santonews. Και ένα, που κάποιος θέλησε να συνδέσει με κάποια δική του σελίδα αγγελιών, τον Περίπλου.

 

Το ξεκαθαρίζω: Οι Αγγελίες, στη Santonews, ήταν, είναι και θα είναι, ΔΩΡΕΑΝ. Ελεύθερα και τσάμπα, που έλεγε ο Τομ Ρόμπινς.  Υπήρξα άνεργος (ποτέ άεργος) στα νιάτα μου και ξέρω την αγωνία, κάποιου για δουλειά. Έτσι λοιπόν, ήταν και είναι συνειδητή απόφαση, να μπαίνουν δωρεάν, οι αγγελίες. Και μπαίνουν. Μπορείτε να ρωτήσετε τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους, που έχουν βρει προσωπικό, ή δουλειά.

 

Ποτέ δεν βάζω αμοιβές ή μισθώματα, λέγοντας απλώς, «αυτά βρείτε τα» μεταξύ σας. Ίσως κάποιες φορές να μου ξέφυγε, αλλά η πάγια αρχή είναι αυτή.

Με τον Παναγιώτη Φρεντζά, απορρίψαμε από κοινού, εταιρεία που ήθελε όχημα τη σελίδα, για να κάνει τις μπίζνες της.

 

Αρνήθηκα σε εταιρείες, που ήθελαν έναντι τιμήματος που θα κατέβαλαν στη σελίδα, να αναλάβουν το τμήμα των αγγελιών.

 

 

Όμως, επειδή κάποιοι επιτήδειοι, θέλουν να κερδοσκοπήσουν, πάνω στην ανάγκη ανθρώπων για στέγη ή δουλειά, τους προειδοποιώ: η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Αν επιχειρήσουν άλλη εμπλοκή των σελίδων μου, θα έχουμε τραβήγματα στη Δικαιοσύνη.

 

Για τους χιλιάδες φίλους της Santonews (ξεπεράσαμε τους 7.200 φίλους-ακολούθους), εγγυώμαι, ότι καμία αγγελία, δεν θα έχει την παραμικρή χρέωση. Ποτέ!. Και μπορώ να παραπέμψω σε πάρα πολλούς, που με ρώτησαν τι χρωστάνε και τους έλεγα, «αν έχετε προϋπολογίσει κάποιο ποσό δώστε ανωνύμως σε κάποια οικογένεια της γειτονιάς σας, ρίξετε μερικά κέρματα στα κουτιά των φιλόζωων, ή δώστε ότι θέλετε σε κάποιον φιλανθρωπικό οργανισμό».  Δεν κάνω τον καλό άνθρωπο. Τον συνειδητό πολίτη, προσπαθώ να φτάσω.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *