ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΟΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΖΟΥΛΗ

 

 

 

Αρχηγός και Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, χαιρετούν κάτω από το ναζιστικό σύμβολο.

Αρχηγός και Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, χαιρετούν κάτω από το ναζιστικό σύμβολο.

Είναι γνωστό στους αναγνώστες της σελίδας, πως δεν διστάσαμε στο παρελθόν να ανοίξουμε διάλογο με εκπρόσωπο του ναζιστικού μορφώματος της “Χρυσής Αυγής” στη Σαντορίνη. Και θα το ξανακάνουμε, όταν χρειαστεί. Ο διάλογος αποκαλύπτει και ενίοτε ξεσκεπάζει.

Θυμίζουμε πως η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, προφυλακίστηκε για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και η δίκη εκκρεμεί. Οι αποφυλακίσεις έγιναν για δικονομικούς λόγους (ενδεικτικά). Παρήλθε δηλαδή το 18μηνο που προβλέπει το Σύνταγμα. Παράλληλα εξελίσσεται η δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα,της οποίας την “πολιτική ευθύνη” ανέλαβε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Συνεχίζεται επίσης δίκη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως η δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ήρθε ένας από τους βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος να μιλήσει στη Σαντορίνη. Η σελίδα, μη θέλοντας να γίνει αφορμή για οποιαδήποτε διαμαρτυρία που θα οδηγούσε σε πιθανά έκτροπα, δεν δημοσίευσε ούτε τον χρόνο και τόπο της ναζιστοσύναξης, ούτε την έντονη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ και του ΕΜΕΙΣ.

Αλλά επειδή η Santonews, κρυφτούλι δεν παίζει, εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την παρουσία ναζιστών στη γη που φιλοξενεί τα οστά του ηρωικού ανθυπολοχαγού Καζούλη και των πέντε πατριωτών από το Βουρβούλο που εκτέλεσαν οι ιδεολογικοί πρόγονοι των χρυσαυγιτών. Και όσο και αν οι Χρυσαυγίτες αρνούνται ότι είναι ναζιστές, τα ντοκουμέντα, τους διαψεύδουν και θα τους διαψεύδουν πάντα.

Όσο για την τιμή και τη αφοσίωση που επικαλούνται, την αποδεικνύει η απελπισμένη προσπάθεια να φορτώσουν τον (καθ’ ομολογία μαχαιροβγάλτη δολοφόνο) Ρουπακιά στο… ΚΚΕ –ενδεικτικά-, προτού τα συντριπτικά ντοκουμέντα υποχρεώσουν τη ναζιστική ηγεσία (δηλαδή τον ατιμωτικά καθαιρεθέντα από τις τάξεις των αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού -ενδεικτικά– και καταδικασθέντα για βομβιστικές επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων θεατών κινηματογράφων Μιχαλολιάκο –ενδεικτικά-) σε αναδίπλωση.

Κρίμα για όσους πιστεύουν ότι οι οι υμνητές του Χίτλερ, του Ες, του Τσολάκογλου και των γερμανοτσολιάδων, μετατράπηκαν ξαφνικά σε αντισυστημικούς.

Save

Save

9 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

    Βασικά καλησπέρα (που λέγε και ο Χάρυ Κλυν).
    Έχω ένα παράπονο αγαπητέ και αντικειμενικέ μου δημοσιογράφε. Στο αγαπημένο μας νησί θα ρχόταν μόνο ένας βουλευτής; Το βαθύ κι ενδελεχές σας ρεπορτάζ ατύχησε. Οι επισκέπτες ήτο τρεις(3) . Ο ευρωβουλετής στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος , ο βουλευτής Β Πειραιά Ιωάννης Λαγός και το μέλος του πολιτικού γραφείου Γεώργιος Μισσιάκας. Η σκέψη ήταν απλή . Τρεις διαφορετικές σχολές εθνικιστών . Τρεις διαφορετικές θεάσεις του θέματος. Τώρα είτε δεν είστε εσείς και οι υπόλοιποι ικανώς πληροφορημένοι για τα του κόμματος , είτε δε γνωρίζατε την πρόσκληση των υπολοίπων. Πάντως ο πιο επίφοβος αν γνωρίζατε τα πράγματα , για σας ,δεν είναι ο Λαγός για να αναφερθείτε στις ανακοινώσεις σας αποκλειστικά σ αυτόν, εσείς , οι προσωπικές αντωνυμίες και τα απολιθώματα της Οκτωβριανής επανάστασης. Αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία . Δε θα σας ανοίξουμε τα μάτια μόνοι μας. Τώρα που το σκέφτομαι όταν συνομίλησα με τον Ιωάννη Λαγό για τη συμμετοχή του στην ομιλία ήταν δίπλα μου γνωστό μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (και φίλος) τον οποίο και προσκάλεσα (εις μάτην) να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας, όντας αυτήκοος μάρτυς. Ρε Αντωνάκη πήγες και μας έδωσες στα συντρόφια; Δε περίμενες τουλάχιστον να ακούσεις το πλήρες πρόγραμμα; Μισές δουλειές θα κάναμε; Κρίμα μωρέ χάσατε την ευκαιρία να φακελώσετε μερικούς αντιδραστικούς απ αυτούς που σας έχουν ξεφύγει στο νησί.
    Μ αρέσει αγαπητέ μου κύριε η οπτική που αντιμετωπίζετε το θέμα της ΧΑ. Λέω μάλιστα να σας διευκολύνω μπας και καταφέρετε να πείσετε κανέναν πόσο κακοί είμαστε. Αντιγράφω από το προσωπικό μου ημερολόγιο που το κρατάω από παιδάκι να χει η κρατική ασφάλεια και κανένα ντοκουμέντο όταν μπουκάρει στο σπίτι μου:
    « Αγαπητό μου ημερολόγιο, τελικά νιώθω αποτυχημένος. Ούτε και σήμερα σκότωσα κάποιον. Ούτε εγώ ούτε οι συναγωνιστές μου, χρόνια τώρα μας φωνάζουν φονιάδες αλλά δεν καταλαβαίνω…. Μιλάμε τα βράδια και ρωτάμε όλο αγωνία ο ένας τον άλλο :σκότωσες κάποιον σήμερα;;;;; Όχι…. Πφφφφ ούτε και γω…. Και έτσι απογοητευμένοι λέμε καληνύχτα με την υπόσχεση να προσπαθήσουμε πιο σκληρά την επόμενη μέρα. Η μόνη λογική εξήγηση για τον τίτλο του φονιά που μας προσάπτουν ίσως είναι και η πιο πιθανή τελικά. Ο Χρυσαυγίτης γεννιέται από ένα φόνο….. Μπορείς να βάλεις τη μπλούζα, να πιθηκίζεις μιμούμενος συμπεριφορές αλλά Χρυσαυγίτης θα γίνεις τη στιγμή που θα “σκοτώσεις” τον βολεμένο μέσα σου… ».
    Βέβαια αναρωτιόμουν τι μπορεί να σημαίνει η φράση σας ότι δεν ανακοινώσατε την άφιξή του για να αποφύγετε τυχόν έκτροπα… Από ποιους άραγε ; Προβαίνουν σε βίαιες και έκνομες ενέργειες άραγε οι «δημοκράτες» ; Δε το πιστεύω , αδύνατον. Μήπως εννοούσατε τους επονομαζόμενους ως «υιούς Σκουρλέτηδων;» Ξέρετε ντε αυτούς που λένε τάχα μου ότι είναι αντεξουσιαστές και πάνε και χτυπάνε άδεια γραφεία της ΧΑ (γιατί προφανώς ασκεί εξουσία η ΧΑ, ε;) αντί να χτυπάνε τις Mercedes του μπαμπά τους και να ρίχνουν μολότωφ στις πισίνες τους στην Εκάλη. Και πάει μετά η μανούλα τους με την porche απ τη ΓΑΔΑ και τα μαζεύει τα κακόμοιρα. Δε νομίζω έτσι;
    Αν λοιπόν κάποτε θελήσετε να τιμήσετε το ματσούκι που κρατάτε και που νομίζετε ότι σας αυτοπροσδιορίζει ως δημοσιογράφο (τρομάρα σας) θα μπορούσατε να ενημερωθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης ή από τις αφίσες που διανεμήθηκαν και κολλήθηκαν.
    Και για να παραφράσω τον Γιουτζήν Ιονέσκο θα κερδίζατε επαξίως τον τίτλο του «φαλακρού δημοσιογράφου» . Θα μου πείτε «Μα δεν είμαι φαλακρός». Γιατί σάμπως είστε δημοσιογράφος;

    Λευτέρης Κουλουριώτης

    • Αααα, μπα;. Μετά το ελληνόμετρο, βρήκατε και το δημοσιογραφόμετρο;. Μήπως είχατε και τα οστά του Στρατηγού Τσολάκογλου για προσκύνημα;. Και εν τέλει: απαντήστε στην ερώτηση που επιμένω: Ο Μιχαλολιάκος έκανε φυλακή ως βομβιστής ή ως απλό κλεφτρόνι στρατιωτικού υλικού;.
      ΥΓ. Επικράτησε ο Ιονέσκο να ονομάζεται Ευγένιος στις ελληνικές αποδόσεις του. Πάντως προοδεύετε. Ίσως κάποτε και να διαβάσετε το έργο του. Εγώ πάντως το μήνυμά σας δεν το διάβασα. Μόνο αρχή και τέλος. Δεν σας φοβάμαι. Σας βαριέμαι. Είστε η “κοινοτοπία του κακού”. Και για την επόμενη σύναξη, διαλέξτε πάλι τουριστικό θέρετρο. Σας συνιστώ το Κίτσμπιχελ. Σκι και καζίνο.

  2. Ο/Η Α.Ανδρουλάκης λέει:

    εν τα λες καλά Λευτέρη στο ημερολόγιό σου “…Χρυσαυγίτης θα γίνεις τη στιγμή που θα «σκοτώσεις» τον βολεμένο μέσα σου… ” Αυτή η άποψη προϋποθέτει “βολεμένους” ανθρώπους. Κι επειδή είναι άκυρο, παράλογο και αντιφατικό ο “βολεμένος” να σκοτώνει τον εαυτό του (ξέρεις κανένα βολεμένο αυτοκαταστροφικό;), προφανώς δεν τον “σκοτώνει” ο ίδιος, αλλά οι περιστάσεις, ίσως οι επιλογές του, ίσως οι δύσκολες μέρες που δεν προέβλεψε, που ήρθαν και τον βρήκαν απροετοίμαστο και τελικά …τον ξεβόλεψαν. Κατανοώ πόση πίκρα, απόγνωση, και θυμό μπορεί να νιώθει ο ξεβολεμένος. Ευτυχώς οι περισσότεροι ξεβολεμένοι προσπαθούν να διαχειριστούν αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα και δεν γίνονται Χρυσαυγίτες σκορπίζοντας την εμπάθεια, το μίσος και την εσωτερική τους μαυρίλα στην κοινωνία. Και μιας μίλησα για μαυρίλα, ακούγοντας τον Μιχαλολιάκο να λέει οτι είναι υπερ της λευκής φυλής έχω μια απορία : test DNA προφανώς δεν αντέχει να κάνει. Kαθρέφτη σπίτι του δεν έχει;

  3. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

    Με έχετε συγκλονίσει πραγματικά. Χαίρομαι που με θεωρείτε αγράμματο . Μάλιστα σκέφτομαι να παρακολουθώ καθημερινώς τις εκπομπές της τηλεπερσόνας Μενεγάκη μήπως και με διορίσουν σύμβουλο του πρωθυπουργού. Επίσης δε, θα δηλώσω άθεος και ανιστόρητος μπας και ευτυχήσω να γίνω Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ακόμα καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι θα μεταμορφωθώ σε αγεωγράφητο με γνώσεις Αγγλικών pro junior μπας και γίνω πρωθυπουργός στα πρόβατα. Βλέπετε ότι πληρώ όλες τις προϋποθέσεις για μια λαμπρή σταδιοδρομία στο Ελλαδιστάν. Παρ όλ αυτά τολμάτε να ειρωνεύεστε, ποιοι; Οι άνθρωποι που προωθείτε το «τίποτα» στις υψηλότερες θέσεις. Βρε βγείτε στην κοινωνία και μιλήστε με κανέναν άνθρωπο μπας και καταλάβετε τι συμβαίνει λίγο πιο κάτω απ τα σύννεφα που ζείτε. Α! Εξ αιτίας της επιτυχίας της εκδήλωσης ετοιμάζουμε και καινούρια λίαν συντόμως. Δε νομίζω να απαγορεύεται απ τη Δημοκρατία σας η συνάθροιση , ε; Η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, αν δεν είναι σύμφωνα με τις δικές σας; Η ελευθερία του λόγου;
    Κύριε Ανδρουλάκη , να σας ενημερώσω πως έχω μια πολύ καλή εργασία με ικανοποιητικό μισθό που τον λαμβάνω πάντα στην ώρα του. Δεν είναι κουραστική παρά έχει μόνο κάποιες ευθύνες. Μάλλον δηλαδή στους «βολεμένους» θα με κατέτασσα. Αυτή είναι και η σημασία των λόγων μου. Παρά την στοχοποίηση λοιπόν που δέχομαι ,που μόνο προβλήματα μπορεί να μου δημιουργήσει , σε μένα και την οικογένειά μου, από τους δημοκράτες, επιμένω στο δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, στο δικαίωμα να πιστεύω όπου εγώ νομίζω σωστό, στο δικαίωμα να μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Άλλωστε σε τούτο τον τόπο οι πάντες έχουν δικαίωμα να μιλούν, Ιεχωβάδες, Ευαγγελικοί, ομοφυλόφιλοι, πρεζάκηδες, μαύροι, άσπροι, γραφικοί , ακόμα και ο βδελυρός δολοφόνος ο Κουφοντίνας (που εσχάτως κυκλοφόρησε βιβλίο) έχει χώρο στη «δημοκρατία» σας. Όλοι πλην ημών. Συγχαρητήρια.
    Και ποσώς με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί φασίστας, ναζί κλπ. Ίσα –ίσα. Όσο περισσότεροι/ες με αποκαλούν φασίστα, τόσο γουστάρω. Διότι όταν βγαίνει παραδείγματος χάριν ένας μικρός Καρανίκας και με δειγματίζει στο πόπολο ως το άνθος του Κακού, παναπεί ότι σ’ εμένα δια-βλέπει το αντίθετο του. Τον άνθρωπο που δεν παρασιτεί, ούτε έχει ισχυρούς φίλους, ούτε είναι βολεμένος από τον μπάρμπα στην Κορώνη. Τέτοιοι άνθρωποι ακόμα και hitler maniac να με αποκαλέσουν είναι σκασίλα μου μεγάλη.
    Κι ύστερα, έρχεται ας πούμε ο πάσα ένας μεταναστολάγνος και με αποκαλεί ρατσιστή.
    Από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί, ρε μεγάλε…
    Διότι όταν εσύ με αποκαλείς “ρατσιστή”, στο θολωμένο σου μυαλό αυτό σημαίνει, ότι αντιστέκομαι στην ανεξέλεγκτη και καταστροφική για την εργατική τάξη, μαζική εισβολή αλλοεθνών, αλλόθρησκων και αλλόφυλων εργατών, ώστε να έχουν τα αφεντικά πλήθος φτηνά χέρια για τα εργοστάσια τους και μάτσο ιερόδουλες για τα πορνεία τους.
    Και δεν χρειάζεται να ψάξεις παρά-πέρα…
    Δες μονάχα που έχει φτάσει το μεροκάματο έξω στην αγορά και θα καταλάβεις γιατί τόσα χρόνια αυτοί οι τύποι σου πιπιλάνε το μυαλό για τα αγαθά αποτελέσματα της λαθρομετανάστευσης.

    400εβρά το μήνα κύριέ μου, για 12ωρη εργασία.
    Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο αποτέλεσμα της λαθρομετανάστευσης, του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής.
    Με το αίμα των εργατών δηλαδή, οι εργολάβοι των αφεντικών στήνουνε τον “αντι-φασισμό” τους.
    Ρε χίλιες φορές ναζί, παρά βρικόλακας της νεοταξικής γραβατοπειρατείας…
    Κι ακριβώς επειδή η κοινωνία που φτιάξατε, δυστυχώς δεν αποτελείται από φασίστες αλλά από λαμόγια, από τραβεστί, από ηλίθιους, από ανιστόρητους, από φαταούλες κι από εκ γενετής συριζαιους, γι αυτό και πάει από το κακό στο χειρότερο.
    Και να μου το θυμηθείτε… Θα έρθει η ώρα που θα σέρνεστε με 400 εβρά μισθό στο δημόσιο, πίσω από τον Κογκολέζο, που δεν θα αδειάζει ούτε να σας ……, τέτοια γλιδερα σκουλήκια που καταντήσατε.
    Και τέλος αφού κι αγράμματος και ναζί και τραμπούκος και φασίστας , είμαι , να κάνω και μαθήματα Ελληνικών στον κύριο Πράσσο. Γιατί βλέπεις κύριέ μου, εμείς οι Έλληνες “φασίστες”, δεν ετυμολογούμε τον χαρακτηρισμό μας από το λατινικό “φάσιο” [τον ραβδωτό πέλεκυ των Ρωμαίων] αλλά από το ελληνικό “φάτις”, που σημαίνει την απόλυτη κατά-φαση, το αυθεντικό και ξάστερο Ναι, στην αλήθεια της ζωής.
    Κι είναι δικιά σου από-φαση, αν θα δεχτείς εμάς ή αν θα προτιμήσεις τους υβριστές μας, που μας δείχνουν με το δάχτυλο, επειδή τολμάμε να βάνουμε μπροστά απ όλα, την ελληνική αντίληψη περί Α-λήθειας και περί Δικαίου [αντί να σε δουλεύουμε με τα όχι, που θα στα κάνουμε “ναι”]

    Λευτέρης Κουλουριώτης

    • ΠΑΠΠΑΣ
      Μμμμ…. κι εγώ που νόμιζα πως προερχόταν από το “φάτην”. Εν πάσει περιπτώσει, αφού δεν απάντησες τι γιόρταζε ο κυριούλης στις 28 Οκτωβρίου. Πάμε σε πιο βαθιά πολιτικά θέματα: Τι Ζώδιο, είναι;. Διότι αν κρίνω από το φέσι, μάλλον για Αιγόκερω, τον κόβω. (Μήπως θα μου αναλύσεις και το συγκεκριμένο φέσι, ΝΑΖΙάρη;).

  4. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

    Η απάντηση για το τι γιορτάζουμε δόθηκε στο θέμα που ερωτήθηκα…

  5. Ο/Η Εγώ λέει:

    Μπουρδολογία στο έπακρο και ουσία μηδέν, κλασικός θρασύδειλος και γελοίος χρυσαυγίτης. Για την επιτυχία της εκδήλωσης, που θα ζήλευε και η Αννίτα Πάνια με τα παρατράγουδα που μαζευτήκατε, άστο γελοίε, μιλάνε οι φωτογραφίες που βγάλατε προς τα έξω. Όπως το είπα, μαζευτήκατε 10-15 παρατράγουδα και κάτι έγινε. Ούτε αφίσες ούτε τίποτα, σαν τα ποντίκια στα κρυφά μαζευτήκατε, όπως κάνετε μια ζωή. Άλλο ήθελα να πω όμως, γελοίο υποκείμενο. Πιάνεις στο γεμάτο περιττώματα οχετό που έχεις για στόμα, τον Κουφοντίνα, όταν έχεις για ινδάλματα το Μιχαλολιάκο και τον κάθε Καλέντζη (ή αυτόν τον αποκήρυξε το γελοίο σας κίνημα; Ή μάλλον αυτός αποκήρυξε το γελοίο σας κίνημα, προς χάριν άλλων ακόμα γελοιοδέστερων κινημάτων, βλέπε έφιππη τοξοβολία -πόσο πλάκα έχετε οι ναζιάρηδες;) οπότε άστο, γελοίε φασιστάκο. Τις βόμβες τους τις θυμάσαι, γελοίε; Α, και για τα μαθήματα ελληνικών που κάνεις (χρυσαυγίτης κάνει μαθήματα ελληνικών σε κάποιον ρε φίλε! Χρυσαυγίτης! Ήδη το αναγνωστικό Α’ Δημοτικού στο σπίτι μου, αυτοπυρπολύθηκε) άστο ρε γελοίε φασιστάκο, κρεμασμένος είσαι (δυστυχώς μόνο μεταφορικά), δεν κάνει να μιλάς για σχοινιά.

  6. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

    Μέχρι Α Δημοτικού πήγες; Και το κράτησες ως ενθύμιο; Μπορείς και καλύτερα αγαπητέ μου φίλε. Υπάρχουν τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας…

  7. Ο/Η Εγώ λέει:

    Δε θα έλεγα ότι το χιούμορ είναι το δυνατό σου σημείο… Στη ταμπακιέρα, τίποτα πάντως για τις βόμβες του Μιχαλολιάκου και του πρώην συντρόφου του, του κυρ-Αριστοτέλη “Ρομπέν των Δασών”… Κλασικός χρυσαυγίτης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *