Site icon Santonews

ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΟΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΖΟΥΛΗ

 

 

 

Αρχηγός και Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, χαιρετούν κάτω από το ναζιστικό σύμβολο.

Είναι γνωστό στους αναγνώστες της σελίδας, πως δεν διστάσαμε στο παρελθόν να ανοίξουμε διάλογο με εκπρόσωπο του ναζιστικού μορφώματος της “Χρυσής Αυγής” στη Σαντορίνη. Και θα το ξανακάνουμε, όταν χρειαστεί. Ο διάλογος αποκαλύπτει και ενίοτε ξεσκεπάζει.

Θυμίζουμε πως η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, προφυλακίστηκε για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και η δίκη εκκρεμεί. Οι αποφυλακίσεις έγιναν για δικονομικούς λόγους (ενδεικτικά). Παρήλθε δηλαδή το 18μηνο που προβλέπει το Σύνταγμα. Παράλληλα εξελίσσεται η δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα,της οποίας την “πολιτική ευθύνη” ανέλαβε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Συνεχίζεται επίσης δίκη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως η δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ήρθε ένας από τους βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος να μιλήσει στη Σαντορίνη. Η σελίδα, μη θέλοντας να γίνει αφορμή για οποιαδήποτε διαμαρτυρία που θα οδηγούσε σε πιθανά έκτροπα, δεν δημοσίευσε ούτε τον χρόνο και τόπο της ναζιστοσύναξης, ούτε την έντονη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ και του ΕΜΕΙΣ.

Αλλά επειδή η Santonews, κρυφτούλι δεν παίζει, εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την παρουσία ναζιστών στη γη που φιλοξενεί τα οστά του ηρωικού ανθυπολοχαγού Καζούλη και των πέντε πατριωτών από το Βουρβούλο που εκτέλεσαν οι ιδεολογικοί πρόγονοι των χρυσαυγιτών. Και όσο και αν οι Χρυσαυγίτες αρνούνται ότι είναι ναζιστές, τα ντοκουμέντα, τους διαψεύδουν και θα τους διαψεύδουν πάντα.

Όσο για την τιμή και τη αφοσίωση που επικαλούνται, την αποδεικνύει η απελπισμένη προσπάθεια να φορτώσουν τον (καθ’ ομολογία μαχαιροβγάλτη δολοφόνο) Ρουπακιά στο… ΚΚΕ –ενδεικτικά-, προτού τα συντριπτικά ντοκουμέντα υποχρεώσουν τη ναζιστική ηγεσία (δηλαδή τον ατιμωτικά καθαιρεθέντα από τις τάξεις των αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού -ενδεικτικά– και καταδικασθέντα για βομβιστικές επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων θεατών κινηματογράφων Μιχαλολιάκο –ενδεικτικά-) σε αναδίπλωση.

Κρίμα για όσους πιστεύουν ότι οι οι υμνητές του Χίτλερ, του Ες, του Τσολάκογλου και των γερμανοτσολιάδων, μετατράπηκαν ξαφνικά σε αντισυστημικούς.

Save

Save

Exit mobile version