« ΓΕΙΑ ΜΑΣ” ΜΕ «SANTORINI MARTINI»

“ΕΙΔΥΛΙΑΚΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ” ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ

 

 

SANTORINI MARTINI1Το «Vic & Angelo’s», είναι ένα -κατά τα φαινόμενα- στυλάτο και μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο- μπαρ στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Το είδος που στα ελληνικά λέγεται «Brunch». Εκεί λοιπόν παρουσιάστηκαν οι νέες δημιουργίες της διάσημης Dawn Kimball στα κοκτέιλ Μαρτίνι. (Μην ξεχνάμε πως κι ο James Bond πριν τον «χαλάσουν» οι μπύρες έπινε πάντα Μαρτίνι και μάλιστα «shaken-not-stirred»). Το τελευταίο του που ενθουσίασε τους ειδικούς, λέγεται «Santorini Martini» και προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης με τον εύγλωττο τίτλο « Ο κόσμος σε ένα Μαρτίνι- The World in a Martini».

 

«Εμπνευσμένο από το γαλάζιο του Αιγαίου, τα γραφικά χωριά, και λίγο  από Ζορμπά,  το «Σαντορίνη μαρτίν» (10$ η τιμή) έχει μια μεθυστική λάμψη, με λαχταριστά καλούδια γεμάτα από βίοτκα με γέυση πορτοκάλι και βότκα-ανανά, καθώς επίσης φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και σπιτικό σορμπέ καρύδας. Yamas.», γράφει pineapplenewspaper.com, ενώ η γευσιγνώστρια Lynn Kalber, συμφωνει απόλυτα, γράφοντας  στο bocamag.com για «μικρές χειροποίητες διακοπές σε ένα γυάλινο ποτήρι».

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ “ΟΖΑ”

Screenshot_2

Μόνο μη μπερδευτείτε γιατί «Santorini Martini» λέγεται και ένα βερνίκι νυχιών (μανόν για τις ηλικιωμένες μεσοαστές ή όζα για τις Θεσσαλονικιές) που βγάζει η βρετανική εταιρεία Red Carpet.

 

ΠΗΓΕΣ: http://bocamag.com/blog/2015/09/14/cocktails-and-dining-info-a-la-carte/

http://pineapplenewspaper.com/idyllic-sips-the-world-in-a-martini/22505

 

 

http://www.nailpolishdirect.co.uk/nails-c92/gel-nail-polish-c56/postcards-from-the-greek-isles-nail-polish-collection-santorini-martini-9ml-p5117

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *