Γενικό Νοσοκομείο Θήρας: Γιατί δεν γίνονται προσλήψεις προσωπικού;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Μετά τα λόγια τα μεγάλα περί ανάπτυξης και θετικής πορείας της οικονομίας, η καθημερινότητα αποδεικνύει ότι όλα αυτά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα που βιώνει η χώρα και ο ελληνικός λαός: ακρίβεια, πειραματισμοί στο χώρο της παιδείας με 40.000 υποψηφίους εκτός πανεπιστημίων «πελάτες σε ιδιωτικά κολλέγια», κατάλυση των δημοκρατικών κατακτήσεων του λαού και διάχυτος αυταρχισμός. Με αυταρχισμό, προχειρότητα και αναποτελεσματικά  μέτρα αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση και η πανδημία του Covid-19.

 

 

  Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς θα περίμενε κανείς τη στήριξη και την ενίσχυση της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Δυστυχώς όμως γίνεται προσπάθεια αποδόμησης του ρόλου και της προσφοράς του στη θηραϊκή κοινωνία. Οι καταγγελίες από τους ίδιους τους εργαζομένους του Γ.Ν. Θήρας καταδεικνύουν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης σε μια σειρά από ειδικότητες, όπως ακτινολόγοι, αναισθησιολόγοι, καρδιολόγοι, χειρούργοι, παθολόγοι. Μετά δε και τα τελευταία γεγονότα, τις καταγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά covid που δεν εκδόθηκαν από ιατρούς του νοσοκομείου αλλά φέρουν σφραγίδα του νοσοκομείου, η κατάσταση  μόνο ερωτηματικά και ανησυχίες εγείρει.

 

 

  Ας απαντήσουν επιτέλους οι αρμόδιοι: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ; Μήπως δικαιώνονται αυτοί που ούτε λίγο ούτε πολύ βλέπουν μέσα από την απαξίωση του νοσοκομείου το πέρασμά του σε χέρια ιδιωτών;

 

 

  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τάσσεται για μια ακόμα φορά ενάντια σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του Γ.Ν. Θήρας. Διεκδικούμε ένα δημόσιο νοσοκομείο κατάλληλα στελεχωμένο και εξοπλισμένο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Θηραϊκής κοινωνίας και των χιλιάδων επισκεπτών μας. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνει το Σωματείο των Εργαζομένων του νοσοκομείου για να το κρατήσει σε λειτουργία  και απαιτούμε:

  • Άμεση αναβάθμιση και ένταξη του Γ.Ν. Θήρας στο ΕΣΥ
  • Προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ΤΩΡΑ!

 

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ!

 

Οργάνωση Μελών Θήρας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *