Site icon Santonews

ΓΑΤΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΣΙΚΙΝΟΥ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΟΡΟΥ ΣΚΑΜΠΑΒΙΡΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ SANTONEWS

 

 

 

“Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι γεια σας, απευθύνομαι και πάλι σε σας, να ζητήσω την συνδρομή σας προκειμένου να αγοράσουμε γατοτροφές, για τα αδέσποτα γατιά της Σικίνου, είναι η πέμπτη φορά που γίνεται από κοινού αυτή η δύσκολη προσπάθεια και έχουμε ανάγκη ότι εσείς μπορείτε να διαθέσετε, γνωρίζοντας πόσο άβολο είναι να ζητάμε χρήματα αυτές τις εποχές. Σας ενημερώνω ότι τον περασμένο Οκτώβρη 2018 είχαμε συγκεντρώσει 340.00€ , είχαμε αγοράσει και στείλει στο νησί 17 εικοσάκιλες συσκευασίες ξηράς τροφής που μοιράστηκαν , οι τροφές όμως έχουν τελειώσει και πρέπει να αγοράσουμε καινούργιες.

 

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο μετριασμός και η λύση  του προβλήματος είναι οι στειρώσεις αλλά δυστυχώς δεν νομιμοποιούμαστε να κάνουμε τίποτα σας ιδιώτες, είναι δουλειά και ευθύνη άλλων αρμοδίων, εμείς όμως δεν μπορούμε να βλέπουμε πεινασμένα ζώα που γίνονται και ενοχλητικά σε κάποιους, όταν προσπαθούν να βρουν τροφή. Μεταξύ ίσων φίλων, αναλαμβάνω εγώ, να τρέξω τα θέματα της Αθήνας και ο Κώστας Πλατής τα θέματα της Σικίνου, η μεταφορά είναι δωρεάν και ευχαριστούμε πολύ για αυτό, όπως πάντα θα αναρτηθούν τα μικρά σας ονόματα με το ποσόν που έχετε δώσει και οι αποδείξεις αγοράς, που θα είναι στην διάθεσή σας για όποιο έλεγχο.

 

 

Την Παρασκευή 25 / 01 /2019 στις ( 8.00 – 9.00 ) μμ  και την Δευτέρα 28 /01 / 2019 στις ( 4.00 – 5.00 ) μμ, θα είμαι στην κυρία είσοδο του μετρό στο Σύνταγμα, μόλις μπαίνουμε αριστερά ή βγαίνοντας δεξιά, μπροστά στην βιτρίνα των στολών του Εθνικού Θεάτρου, για να μαζέψω χρήματα, σας περιμένω και αν κανένας φίλος θέλει και μπορεί, ας έλθει να κάνουμε παρέα, σας ευχαριστώ πολύ.

Ο λογαριασμός της Εθνικής τράπεζας που μπορείτε να καταθέσετε το ποσόν που επιθυμείτε είναι : GR3001101130000011362450055 Πλατής Κων/νος.

 

 

Παρακαλούμε αν καταθέσετε κάποιο ποσό στον λογαριασμό, στείλτε μας ένα μήνυμα  στην σελίδα μου στο fb Θόδωρος Σκαμπαβίριας, για να έχουμε μία συνολική εικόνα.

Θόδωρος Σκαμπαβίριας

Ευχαριστούμε για την ευαισθησία και την αγάπη σας”.

Exit mobile version