Γ.ΣΟΡΩΤΟΣ: “ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΙΑΣ”

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Λ. ΛΙΓΝΟ

 

 

“Για άλλη μια φορά, ο Λιγνός Λευτέρης που αυτοαποκαλείται Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Βουρβούλου, μοναδική περίπτωση στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού ο Νομοθέτης δεν προβλέπει θέση Αντιπροέδρου στις Τοπικές Κοινότητες, όπως άλλωστε Τοπική Κοινότητα είναι ο Βουρβούλος, προσπαθεί με μία επιστολή μίσους και διχόνοιας, να αμαυρώσει το χωριό, να διχάσει τη κοινωνία του και να σπιλώσει εμένα προσωπικά, κάτι που ανελλιπώς και συστηματικά προσπαθεί με την παρέα του τα τελευταία χρόνια.

Σεβόμενος την Ιστορία της Κοινότητάς μας και την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συγχωριανών μου, δηλώνω ρητά ότι δεν θα τον ακολουθήσω στον κατήφορο της Διχόνοιας και της μικροπολιτικής, εκεί όπου πιστεύει ότι θα αποκτήσει πολιτική υπόσταση.

Παρά τα εμπόδια, τις τρικλοποδιές, τις καταγγελίες και την λάσπη που έχουμε δεχθεί από τον Λιγνό Λευτέρη και τη παρέα του, εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και σε καθημερινή βάση να εργαζόμαστε για το καλό και την πρόοδο του χωριού μας και των συγχωριανών μας, όπως άλλωστε στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι ίδιοι μας ζήτησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Προφανώς ο συντάκτης της επιστολής ενοχλείται που η μικρή Κοινότητα του Βουρβούλου, αποτελεί πρότυπο οργανωμένης Κοινότητας και Κοινωνίας.

Όσο αφορά για τα ερωτήματα που θέτει, η εικόνα του χωριού μας και το έργο μας μιλάνε από μόνα τους. Σύντομα το έργο στην Κοινότητα μας θα παρουσιαστεί αναλυτικά, ωστόσο προς ώρας παραπέμπω τον Λιγνό Λευτέρη στην απόφαση και στα πρακτικά της 363/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας, για την «έγκριση μελέτης κατασκευής Αθλητικού Κέντρου Βουρβούλου, προϋπολογισμού 520.000 ευρώ», για να υπενθυμίσουμε σε αυτόν και την παρέα του, ποιοι υπονομεύουν τις προτάσεις και τα έργα που σχεδιάζουμε για την ανάπτυξη του χωριού μας και της Σαντορίνης μας.

Σορώτος Ιωάννης

Πρόεδρος Κοινότητας Βουρβούλου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *