ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ XENIA DELI ΣΤΟ INSTAGRAM

 

 

xenia2Εντάξει, δεν θα τις έλεγες και αποκλειστικές, καθώς κυκλοφορούν ήδη στο Instagram, αλλά με δεδομένο το ντελίριο για το γάμο της Xenia Deli στη Σαντορίνη, είναι υποχρέωση της Santonews, να δημοσιοποιήσει τις λιγοστές φωτογραφίες, από τον παραμυθένιο γάμο του 1.000.000 ευρώ.

Στην πρώτη, υπάρχει η καλλιτεχνική διάσταση, καθώς φαίνονται μόνο τα σφιχτοπλεγμένα χέρια του ερωτευμένου ζευγαριού. (σημείωση προς κακεντρεχείς: ναι αυτό με την κάπως αναπτυγμένη τριχοφυΐα, είναι του ευτυχισμένου γαμπρού.).

Ενθουσιασμένη η Xenia Deli, γράφει: “It’s the feeling when u wake up and realise that u are the happiest women in the world!and it’s only because of you. my love,my mentor,my friend!!!?.congratulation. I love you”, τουτέστιν :” είναι το συναίσθημα του να ξυπνάς, διαπιστώνοντας πως είσαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Και αυτό οφείλεται μόνο στον αγαπημένο μου, τον μ΄ντορα και φίλο μου. Συγχαρητήρια. Σ’ αγαπώ!”.

Στη δεύτερη και τρίτη, η “Πριγκίπισσα, της Μολδαβίας” (για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι η Santonews, δεν ξέρει να κάνει κοσμικό ρεπορτάζ), φορά ένα αέρινο δαντελένιο νυφικό (τρέμε Espresso!) και ένα φινετσάτο μαγιό, ευρισκόμενη ανάμεσα σε ένα μπουκέτο καλλονές (ρέστα!) και έναν χαριτωμένο, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Μετά, δεν περιγράφω, άλλο. Τα υπόλοιπα, στη Μενεγάκη.

 

xenia1

xenia2

xenia3

xenia5

xenia4

xenia6

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *