ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ- ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΑΘΛΕΣΗ” ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

 

 

“Ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά την αθλητική ομάδα «Άθλεσις» με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης για την αποδοχή πρόσκλησης ώστε να πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες μεταξύ των νεαρών αθλητριών των ακαδημιών μας, το τριήμερο 20 – 22 Οκτωβρίου 2017 στην Σαντορίνη. Στο τριήμερο αυτό πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. τρεις φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στις ομάδες κορασίδων.

Κατά την διάρκεια των αγώνων μια μικρή έκπληξη περίμενε την Αθλήτρια Μαρία Γενιταρίδη όπου της παραδόθηκε από την ομάδα της Αθλεσις η φανέλα από την πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα. Επίσης παραδόθηκε από τον αρχηγό αποστολής της Άθλεσις κ Μανωλάκη αναμνηστικό δώρο στον ΑΟ Θήρας ως ευχαριστήριο για την φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση μας.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της διοργάνωσης και φιλοξενίας που κύριο σκοπό είχε την ανάδειξη και ενίσχυση του σημαντικού έργου που πραγματοποιείται στις ακαδημίες των συλλόγων μας ευελπιστούμε ότι ήταν μόνο η αρχή για μια περαιτέρω συνέχιση τέτοιων ενεργειών που θα φέρει κοντά τις ομάδες και θα βοηθήσει την ανάπτυξη του βόλεϊ στις μικρές ηλικίες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *