“ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ Θ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

 

 

“Κάποιοι ίσως να παρεξηγηθούν να πουν ότι θέλουν αλλά….. Ξεκαθαρίζω την θέση μου. Προέρχομαι από την ΟΝΝΕΔ , την οικογένεια της ΝΔ και ποτέ δεν το έκρυψα.

Βλέποντας στα social media όλα αυτά που γράφονται για την νέα υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ Νοτοπουλου μόνο ρατσιστικά και κακίες μπορώ να τα πάρω για μια γυναίκα, νέο άνθρωπο στην πολιτική.

Όχι δεν με ενοχλεί καθολου αν ήταν πριν καθαρίστρια. Τουλάχιστον δούλευε αντίθετα με κάποιους άλλους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Όχι δεν με ενοχλεί γιατί υπάρχουν σε άλλες κομματικές οργανώσεις άλλες που η μόνη «δουλειά»που έχουν κάνει είναι τα καλλιστεία και με ότι συνεπάγεται……

Όχι δεν με ενοχλεί που έγινε υφυπουργός. Ίσα ίσα χαιρετώ την επιλογή του πρωθυπουργού να δίνει ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και όχι να κοιτάει να κόβει φτερά και να στηρίζει τα παλιά κατεστημένα στελέχη. Να την κρίνεται κρίνουμε για το έργο της στο υπουργείο που έχει αναλάβει και την πολιτική της εξέλιξη και όχι για την δουλειά που έκανε πριν.

Είδαμε και τα “βαριά πτυχία”.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Υ.γ μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην χώρα που όλα τα παιδιά με τα πτυχία δουλεύουν για να επιβιώσουν σερβιτόροι. Εύχομαι σε μια νέα γυναίκα (καταλαβαίνω την δυσκολία και τον πόλεμο) στο πολιτικό στίβο καλή επιτυχία καλή δύναμη στο έργο της και γνώμονα το καλό της χώρας μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *