ΕΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΝΤΟΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Η ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

 

 

 

Όταν, μέσω ενός κειμένου, επεσήμαινα την επικινδυνότητα του δρόμου-της στροφής- που περνάει έξω από τη νέα αίθουσα του Νηπιαγωγείου στο Καμάρι, ήξερα σε ποιον απευθύνομαι. Στον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Μαντούση. Δεν τον στοχοποιούσα , ούτε τον επέκρινα, επειδή δεν έφταιγε σε τίποτα. Μια μικρή υπόδειξη μόνο, επειδή η αίθουσα, είναι καινούργια.

 

Και με δικαίωσε!. Με μια ταχύτητα, που δεν μπορούσα να φανταστώ. Σήμανση, ευκρινής. Οδικό φανάρι με φωτοβολταϊκό. Ταμπέλες, ευκρινέστατες και στις δύο πλευρές.

 

Γρηγόρη Μαντούση, δεν αμφέβαλλα ποτέ. Ξέρω πως προχωράς το σχέδιο σου για την οδική ασφάλεια στους χώρους γύρω από τα σχολεία. Αλλά τέτοια ταχύτητα παρέμβασης. Τόση ποιότητα παρέμβασης, ούτε να την ονειρευτώ!. Χαίρομαι, που σε έχουμε Αντιδήμαρχο. Γιατί επιτέλους κάποιος καταλαβαίνει, πως όταν εντοπίζεις ένα πρόβλημα και κάνεις ρεπορτάζ, δεν ασκείς κατ’ ανάγκη κριτική. Μπορεί να είναι μια χρήσιμη κοινωνική επισήμανση.

 

Και εισέπραξα συγχαρητήρια από περιοίκους, που δεν μου ανήκουν (λόγω του πρότερου ρεπορτάζ). Στα διαβιβάζω κύριε Αντιδήμαρχε. Σε σένα ανήκουν.

 

ΥΓ. Αλλά μη νομίσεις πως σε αυτήν την ευκρινή σου σήμανση υπακούν. Όμως δεν είναι δικό σου θέμα. Εσύ, έκανες ότι έπρεπε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *