ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Με ένα θαυμάσιο Βίντεο 22 λεπτών που παρήγαγε η Color Web TV, συνοδεύει το αφιέρωμά της στη Σαντορίνη η ρουμανική εφημερίδα «Adevarul».

Με ένα θαυμάσιο Βίντεο 22 λεπτών, συνοδεύει το αφιέρωμά της στη Σαντορίνη η ρουμανική εφημερίδα «Adevarul».

  Με ένα θαυμάσιο Βίντεο 22 λεπτών που παρήγαγε η ColorWebTV, συνοδεύει το αφιέρωμά της στη Σαντορίνη η ρουμανική εφημερίδα «Adevarul». Με τον τίτλο «ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και θαύματα της φύσης, ο συντάκτης Τσιπριάν Ενέα, ξεναγεί τους αναγνώστες στα αξιοθέατα του νησιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: « Βαδίζοντας πάνω στη μαύρη άμμο και τα στενά δρομάκια. Παρακολουθώντας τα όμορφα ηλιοβασιλέματα και τον περίφημο βυθισμένο ηφαιστειακό κρατήρα. Είναι όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν το ελληνικό νησί της Σαντορίνης».

Στη συνέχεια προτείνει, τα σημεία και οι δραστηριότητες που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε επισκέπτης. Μια βόλτα στην Οία,[που όπως γράφει: «είναι είναι σκαρφαλωμένη στην κορυφή του βουνού και αποτελείται από βράχια και τα λευκά σπίτια  με την εκπληκτική αρχιτεκτονική που μοιάζουν να είναι πασπαλισμένα με ζάχαρη» είναι από τις πρώτες επιλογές. Ακολουθεί μια οινογνωσία στην κατάφυτη και σκιερή Κάναβα Ρούσσος, μπάνιο και ηλιοθεραπεία στη μαύρη παραλία του Καμαριού, επίσκεψη στην Περίσα, περίπατο στην οδό του Χρυσού στα Φηρά, αλλά και νύχτες κινηματογράφου στο Σινέ Καμάρι.