ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

“Το σχέδιο της κυβέρνησης για την ανάκαμψη εδώ και μήνες είναι ξεκάθαρο. Θεαματικό σόόυ για την λήξη του μνημονίου, προσλήψεις στο Δημόσιο και μεγάλη δόση υποσχέσεων με παροχές παντός τύπου.

Να δούμε όμως την κατάσταση ψυχρά και αντικειμενικά.

Τι σημαίνει ότι τέλειωσε το μνημόνιο;

Σημαίνει ότι οι δανειστές τελείωσαν με την υποχρεωσή τους να μας δανείζουν φθηνά,χωρίς όμως να τελειώνουν οι δικές μας υποχρεώσεις με μέτρα και στόχους που μας επέβαλαν.Απο εδώ και πέρα οι δανειακές ανάγκες της Χώρας θα καλύπτονται από την έξοδο στις «αγορές» .Ηδη πήραμε μια πρώτη γεύση από το πόσο εμπιστεύονται την Κυβέρνηση με τα επιτόκια δανεισμού να είναι απαγορευτικά.

Παράλληλα αναρτήθηκαν και τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ που τριαμίσι χρόνια δεν πρόλαβε να καταργήσει, αλλά κατάφερε να τον φορτώσει και σε περισσότερους και σε φτωχότερους.

Από την Τετάρτη ξεκίνησαν ξανά οι ηλεκτρονικοί πληστηριασμοί και για ακίνητα με μικρή αντικειμενική αξία

Στα σχολεία διορίζονται χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ενώ η ίδια η κυβέρνηση υποσχόνταν μόνιμους διορισμούς

Η δε πολυδιαφημισμένη μη περικοπή των συντάξεων ,που για να μη ξεχνιόμαστε, ψήφισε η ίδια προσπαθεί τώρα να την αναβάλει για τους επόμενους

και για τις Κυκλάδες

α)για την κατάργηση του αντισυνταγματικού φόρου στο κράσι και επιστροφή των ποσών που έχουν καταβληθεί δεν ακούσαμε τίποτα.

β)το μεταφορικό ισοδύναμο δεν εφαρμόζεται σε όλα τα νησία και εκεί που εφαρμόζεται επωφελούνται μόνο επιχειρήσεις και όχι οι πολίτες.

γ)για τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που η ίδια αύξησε δεν ακούσαμε τίποτα

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε μονότονα σήμερα να παρουσιάζει εικονική πραγματικότητα για την Χώρα. Τίποτα το καινούργιο ,μόνο τα γνωστά ψέματα που με άνεση εκστομίζει

Η Χώρα δεν αντέχει άλλους τυχοδιωκτισμούς. Τώρα που η έξοδός του πλησιάζει, ας μην βλάπτει άλλο την Ελλάδα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *