ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ USS BULKELEY ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 

 

 uss bulkeley “Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 21/06, ο κυβερνήτης του πολεμικού πλοίου του Αμερικανικού Ναυτικού, USS Bulkeley DDG 84, κος Henry J. Allen, o Ναυτικός Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας κος Frank Schlereth καθώς και αξιωματικός της Αμερικανικής Ναυτικής Αστυνομίας κος Brian Brown.

To πολεμικό πλοίο, USS Bulkeley DDG 84 ολοκλήρωσε ναυτική άσκηση στην ευρύτερη περιοχή (με βάση το λιμάνι της Σούδας), ενώ πριν την επιστροφή του στη βάση του στο Ναυτικό Σταθμό του Norfolk στη Virginia, σταμάτησε για ένα διήμερο διακοπών στη Σαντορίνη.

wikimedia.org

wikimedia.org

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από το Δήμαρχο Θήρας, η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας κα Μαρία Καραγιάννη και ο υπολιμενάρχης κος Αντώνης Δανίκας.

Θέματα συζήτησης αποτέλεσαν η μοναδικότητα του νησιού μας και το μεγάλο ενδιαφέρον του πληρώματος για την ιστορία του νησιού μας. Οι αξιωματικοί του πλοίου επέλεξαν στάσεις αναψυχής στο Ισραήλ, στην Αίγυπτο και στη Σαντορίνη, περιοχές – όπως τόνισαν – με ιδιαίτερο πολιτιστικό πλούτο. Ήδη έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου και στους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού”.

Save

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ας ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ..ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ …..ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΝΤΕΡΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *