ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS

 

 

 AGELIA copy Όλες οι αγγελίες αναζήτησης εργασίας ή προσωπικού καθώς και προσφοράς αναζήτησης κατοικίας, δημοσιεύονται δωρεάν από τη Santonews.

 

 

 

 

 

“Μεγάλη αναπτυσσόμενη εταιρεία επισκευών κινητών και υπολογιστών με ειδίκευση σε προιόντα της  apple και sumsung αναζητά έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες για το κατάστημά μας στην Σαντορίνη.

Ιδιότητες που ψάχνουμε στους τεχνικούς μας:

Εξαίρετη εξυπηρέτηση πελατών:
Θα πρέπει να μιλάτε με τους πελάτες κάθε μέρα και να είστε σε θέση να εξηγήσετε όλες τις επισκευές και την τεχνική γλώσσα ώστε να γίνεται κατανοητή προς αυτούς. Θα πρέπει να κρατάτε τους πελάτες ενήμερους για τις επισκευές και να ολοκληρώνετε τις επισκευές όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα επισκευής .

Υψηλό τεχνικό υπόβαθρο Προσλαμβάνουμε μόνο τους καλύτερους
Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα πάντα για κάθε επισκευή που κάνουμε , μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε για ό, τι δεν γνωρίζετε, αλλά πρέπει να έχετε εμπειρία στις περισσότερες επισκευές που προσφέρουμε. Απαιτούνται τουλάχιστον 2 χρόνια προυπηρεσίας σε παρόμοια θέση με εξειδίκευση στις επισκευές κινητών.

Γρήγορες, υψηλής ποιότητας επισκευές
Απαιτούμε οι τεχνικοί μας να παρέχουν την ταχύτερη εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας προσδοκούν το καλύτερο από εμάς , και αυτό είναι που προσπαθούμε να τους δώσουμε, το 100 % του χρόνου μας.

Αν αγαπάς την τεχνολογία και σου αρέσει να εργάζεσαι σκληρά σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον , στείλε μας το βιογραφικό σημείωμα σου στο alexp@otenet.gr και δες  αν ταιριάζεις στην ομάδα μας !”.